Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti is szakitottak mar kulso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szakitottak mar kulso miatt?

Figyelt kérdés

Nem csak ezen mult a dolog de probaltunk exemmel ujra kibekulni mert korabban rajtunk felig kivul allo dolog miatt mentunk szet.

Nem hezitalok csak kivancis lennek masok velemenyere hogy en tolom e tul ezt vagy tenylegesen ezt figyelembe kell vennie a masiknak?

En egy nagyon dekorativ csaj vagyok, ezen felul meg sokat is adok a kulsomre mint minden no szeretek csinosan oltozkodni es nem vagyok rest elfogadni a bokokat es a pillantasokat sem:) Ugyanakkor a kapcsolataimban torekedtem arra hogy kulso-belso arany 50-50% legyen...

Ez azert 50-50% mert korabbi kapcsolataimban ahol elbillent az egyensuly egyik iranyban ez foleg a belsore ertem mindig veszekedtunk mert feltekenysegi jeleneteket rendeztek a palijaim ha valahol szorakozni vagy kikapcsolodni voltunk.

Jelen helyzetben sem volt maskepp, es egyebkent minden mashoz nagyon jo izlessel rendelkezo palim volt de az oltozkodese meg a testehez valo viszonya szornyu volt.

Elnyutt fakult ruhak amiknek az osszeparositasarol mar nem is beszelek, teste mindene elhanyagolva annyit sikerult kicsikarnom belole hogy a frizurajat amit szeret viselni olyan fazon hogy ket hetente fodrasszal frissiteni kell mert ugy nez ki normalisan.

En ennek bekulesunkkor hangot is adtam hogy nekem ez igenis fontos hogy meglehessen jelenni az illetovel es ne a magyarazast hallgassam en vagy a masik idegen ember akinek a szeme rajtam akadt.

Ez miatt nem is igazan tudtam hozza mar vonzodni mert nekem no letemre nem elef az hogy joszivu valaki es akkor mar szexualisan megkivanom. Ugyanugy nekem is van szemem es szeretem a vonzo dolgokon rajta hagyni a szemem.

Valogathattam ossze neki ruhakat amikben nagyon jol nez ki megsem hordja azokat pedig az o beleegyezesevel lettek kivalasztva.

Meg egyszer leirnam hogy nem csak ezen mult a dolog de ez volt ire a pont hogy szorakozni mentunk volna egy igenyesebb helyre a fovarosban mikor jott ertem es meglattam..... tulzas nelkul mondtam hogy nem megyek vele igy sehova mert a forgatokonyv az lett volna hogy nem ereztuk volna jol magunkat mert o ugatott volna a fasziknak akik bamulnak..... en meg csititgathattam volna hogy fejezze be. Egy fakult kinyult egyszinu felsoben es egy szinten ugyanolyan szinu fakult kinyult nadragban jott egy kopott gumi papucsban......

Mint aki pizsamaban van. En ki is akadtam ea hangot adtam a velemenyemnek de o volt felhaborodva hogy kit erdekel a kulseje annak ellenere hogy uj ruhakat vettunk neki plussz meg segitettem is neki hogy kit vegyen fel ami kifejezetten jol all neki.

En termeszetesen “hoztam” a formam es alkalomhoz es magamhoz illoen probaltam magambol kihozni a maximumot.

Nalatok mekkora aranyban befolyasolja a kapcsolatotokat a partneretek kulseje?

Szerintem x ido utan meg jobban szamit az hogy minel jobban tetszeni akarjunk a masiknak meg ujat mutatni....

Koszi a valaszokat!

2019. júl. 22. 14:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%
Nekem annyiban fontos a külső, hogy vonzónak találjam a párom, de ebbe az öltözködés pont nem tartozik bele. Ha ápolt és igényes, akkor felőlem úgy öltözködik, ahogy jólesik neki, nem azért vagyok valakivel, hogy másoknak mutogassam, pont nem érdekel, ki mit szól hozzánk. A férjem úgy öltözködik, mint egy kamasz rocker, zenekaros pólók, csupa fekete, loboncos haj, nagy szakáll, maximum akkor öltözik ki, ha esküvőre megyünk. Nekem is hasonló a stílusom és amúgy egyáltalán nem érdekel, hogy csinos legyek, nekem így jó, ahogy vagyok, kényelmes, jól érzem magam benne, mások véleménye meg baromira nem érdekel a témában. Senki kedvéért nem festenék harci maszkot a fejemre vagy vennék fel ruhát magassarkúval. Ettől függetlenül ha te felszínes dolgok alapján ítélsz, akkor egészségedre, megteheted, jogodban áll, csak lehetőleg a hozzád hasonló értékrendű emberek között keresgélj, a többieket hagyd szépen békén.
2019. júl. 22. 15:08
 12/21 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem ez nem a klasszikus "nem hoz lázba a teste"-típusú külső miatti probléma, inkább eltérések a preferenciákban, gondolkodásmódban, értékrendben.

Ha túl nagy kompromisszum áthidalni, nem tudod elfogadni, akkor simán ok a szakításra.

2019. júl. 22. 15:09
 13/21 A kérdező kommentje:

Nyolcas. Hidd el ha valami jo valakin dicserem. Akar no akar ferfi:)

De mint irtam ez a tortenet volt ire a pont. Azert mert valamit nem emlitettem nem biztos hogy meg sem tortent. :)

2019. júl. 22. 15:13
 14/21 anonim ***** válasza:

Nem szakítottam még külső miatt, de volt, hogy ugyan ez beszédtéma volt pár partnerrel. Szarok rá, hogy másnak mi a véleményerólunk, ez a mi kapcsolatunk. Azért a mi kapcsolatunk, mert megtetszettünk egymásnak külső, majd utána a belső tulajdonságok alapján (ahogy te mondod 50-50). Ha elengedi magát önhibájából és nem hajlandó visszatalálni az egyensúlyi állapotba, akkor nyugodtan vegye úgy, hogy egy alternatív múlt korrigálja a jelenünket, hiszen nem tetszettünk meg egymásnak, így nem is ismerkedtünk. Természetesen van tól-ig határ és a tól-ig határ is tolódik annak megfelelően, hogy mit tettünk le egymásnak arra a bizonyos asztalra. Ha jóban rosszban mellettem volt, családunkvan stb, akkor ez lehet igen tág, ha csak dugtunk néha és a rezsitől a cehhen át a mosogatásig kicentiztünk mindent, akkor ennek megfelelő feszességre számítsom, ugyanis centire vagy grammra tudom ebben az esetben, hogy mi gyerebe és mi nem és ezt persze róla is ugyan úgy feltételezem.

32/f

2019. júl. 22. 15:28
 15/21 anonim ***** válasza:

Én is jártam úgy, hogy szégyelltem magam a partnerem megjelenése miatt. Ha olyan az az esemény adja meg a tiszteletet nekem és az alkalomnak is!

Én úgy látom, a kérdezőnek nem csak elvárásai voltak/vannak, hanem lépéseket is tesz a cél érdekében, amire a párja nem igazán fogékony.

Tudod, hiába viszed a lovat a folyóparthoz, ha nem akar, nem iszik.

Megváltoztatni nem tudsz senkit.

2019. júl. 22. 15:46
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Minek kell összejönni vele? Keress olyat, akinek ugyanolyan fontos az öltözködés, mint neked. De megsúgom, hogy az ilyenek általában öntelt majmok, vagy melegek. Kéthetente fodrász... Hát oké :D
2019. júl. 22. 15:50
 17/21 A kérdező kommentje:
Utolso. Kethetente fodrasz mert a feitura megkivanja! Ugy ahogy egy festett haju no is rendszerint havonta festi a hajat mert LENO! Ami szerintem igenytelen ha ugy marad. Ugyanez a helyzet ha a ferfi frizura olyan hogy megkivanja a fazon a folyamatos vagast. Nyilvan ha egy merettel van korbevagva a fejed nem muszaj kethetente fodraszhoz jarni mert eleg csak akkor mikor a szemedbe log:)
2019. júl. 22. 15:53
 18/21 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem itt nem a külső maga az, ami probléma, hanem hogy ennyire másképp álltok a dologhoz, és ennyire zavar mindkettőtöket a másik hozzáállása. Nekem is számít a partnerem külseje, nem csak a saját fizikai adottságai, de az öltözködése, ápoltsága, igényessége is. Mert azért ne mondja nekem senki, hogy ha valakinek vannak teljesen jó, nem is feltétlenül új, de vállalható, csinos ruhái, amikben jól néz ki, tetszenek is neki, kényelmesek is, akkor az igényességből húzza inkább a kifakult-kinyúlt ruháit strandpapuccsal... Márpedig a kérdező (ex?)párja szerintem baromi igénytelen ezt olvasva, kb mintha csak hetente egyszer akarna fogat mosni. Márpedig az igénytelenség egy olyan dolog, hogy kis odafigyeléssel és akarattal az ember tehet ellene, ezért is zavar kb 10-ből 9,5 embert, ha a párja marad igénytelen.

Az, hogy az (ex?)párod nem is akart a kedvedre tenni, de azért leugatja a környékbeli férfiakat, ha csak rád mernek nézni, szerintem nem egy egészséges dolog. Mert nem azzal kell a hűséget és a szerelmet, vonzalmat elérni, hogy elriasztja körülötted az esetleges érdeklődőket, hanem ő lesz olyan jó és vonzó, hogy ne is akarj tőle megválni. Te ezt a magad részéről megteszed, szerintem igenis jogos elvárni tőle is hasonlót, fejleszteni magad a másik kedvéért, hogy még jobban tetszetek egymásnak.

A felszínességgel meg őszintén szólva, nem értem, mi a baj. Mindenki felszínes, mindenki a szép virágokat veszi és a sima felszínű almát a boltban, a szebb autót, a csinosabb panorámát preferálja, szóval én ezt nem tartom olyan pejoratív kifejezésnek, mint ahogy itt használják. Mint említetted, nem CSAK ez alapján választasz, és jelen helyzetedbe is csakis azért kerültél, mert átmenetileg igyekeztél ezen túllendülni. De szerintem azt mondani, hogy zavar a párod igénytelensége (mert ez igenis az, bocsánat), nem rossz dolog, és ha meg már így fogalmazod meg, akkor kb mindenki egyet fog veled érteni.

Egyébként nekem is fontos a külső, nyilván, mint mindenkinek. Magam is igyekszem tenni azért, hogy vonzó maradjak a párom számára, és tőle is elvárom ugyanezt. Ahogy az egyik válaszoló mondta, van egy tól-ig határ, illetve nyilván az idő előrehaladtával módosulnak az elvárt/elvárható dolgok, de amíg fiatalok, szépek, vonzók vagyunk, addig miért NE vennénk figyelembe ezeket? Meg is őrülnék, ha a páromnak teljesen mindegy lenne, én hogy nézek ki, csak azért lenne velem, mert annyira kedves a hangom vagy valami, ez semennyire sem motiválna, hogy fejlesszem magam, tegyek magamért, ami pedig hosszú távon belekényelmesedést a kapcsolatba és az egészségem romlását eredményezné. Nem mindenki olyan, hogy csak úgy buliból jár el edzeni és egészségesen étkezni, nekem pl kell a motiváció, ahogyan szerintem elég sok más embernek is, szóval én ezt a dolgot igenis pozitívnak értékelem.

2019. júl. 22. 16:55
 19/21 A kérdező kommentje:
Koszi utolso 100%ban at lattad a kerdesemet 😘
2019. júl. 22. 17:14
 20/21 anonim ***** válasza:
65%
# 13: Még mindig nem jött át, hogy a "NE KRITIZÁLD" lenne a lényeg, de talán egyszer majd megérted... senkinek nem esik jól, ha cseszegetik, az könnyen a visszájára fordulhat.
2019. júl. 22. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!