Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nálatok mennyi idő kell egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok mennyi idő kell egy komolyabb szakítás után, hogy újra vágyjatok másokra?

Figyelt kérdés

Ha egy nőt szerettem, főleg ha éveket töltöttem el vele, a szakítást követően teljesen megszűnik hetekre vagy hónapokra a vágyam más nők irányába, nincs kedvem se szexhez, se ismerkedéshez új jelöltekkel. Nálatok is így van ez? Ha igen, mennyi idő alatt szoktatok visszatérni a normál állapotba?

35f

2019. júl. 19. 00:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem volt eddig olyan hosszútávú kapcsolatom, hogy éveket töltsek valakivel, de akikkel eddig szakítottam, azokon viszonylag hamar túltettem magam, akár hetek vagy hónapok alatt. Amúgy ez attól is függ, hogy mikor találsz megfelelō jelöltet? Nem úgy megy az, hogy szakítás után keresgélsz és akad egybōl ilyen ember... nem is szakítás után, de még régóta-szingli embernek is olykor kihívás olyan partner-jelöltet találni, akihez igazán vonzódik.
2019. júl. 19. 06:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Valakibe 1 hónap alatt is fülig szerelmes lehetsz, és sok időt felemészt utána a hiánya.

Ezért szívás a szerelem.

2019. júl. 19. 06:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Azért itt sok esetben van egy nagy fokú önsajnálat is, és hiszti is, és már már túlzottan magát sajnáló ember, és akarni is kell az életét helyre hozni nem csak búsulni és várni a csodára.

Szóval évektől függetlenül 1 naptól akár 1-2 évig. De nagyon függ attól, hogy azaz új ember milyen.

2019. júl. 19. 08:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Mit értesz az alatt, hogy komolyabb szakítás?
2019. júl. 19. 08:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Semennyi. Nem kötöm össze ezeket. Beteg ha összekötöd.
2019. júl. 19. 10:36
 6/9 anonim ***** válasza:
A kapcsolattól és a kimeneteltől függ. Elég változó. Volt, hogy pár hónap, de volt, hogy évek.
2019. júl. 19. 11:01
 7/9 A kérdező kommentje:
#4-nek: Komoly szakítás alatt egy komoly kapcsolat végét jelentő szakítást értek. És nem olyat, ahol már teljesen megromlott a viszony, és menekülnek egymás elől a felek, vagy halálos unalomban élnek, hanem ahol megvolt a szeretet, szerelem, de külön kellett válni valamiért.
2019. júl. 19. 13:04
 8/9 anonim ***** válasza:
4 év után szakított velem. Azóta eltelt két hónap... egyelőre a hátam közepére se kívánok senkit.
2019. júl. 20. 19:24
 9/9 anonim válasza:
Nálam 3 másodperc is elég volt. (Persze, embere válogatja, de nem érdemes sokat várni!)
2019. júl. 23. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!