Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állhatnék bosszút az exemen aki a kapcsolatunkban is bántalmazott engem?
Figyelt kérdés
Egyszerűen elegem van abból hogy mindenben ő nyert, ő használt ki engem, ő erőszakoskodott velem, ő dobott engem a fenébe, de előtte persze mondta, hogy maradjunk barátok. Tudom hogy ez az én hibám is, mert naiv voltam.2019. júl. 12. 21:32
11/11 paradicsom31 válasza:
Érthető számomra, hogy így érzel. A legtöbb csalódott nő általában revansot kíván venni. Én is így éreztem, mikor az exével lelépett pár hónap múlva meg nekem hízelgett hónapokig, aztán megint az exével volt.
Aztán rájöttem, hogy csak pillanatnyi "méreg" volt bennem. Azóta újra szerelmes lettem, és láss csodát, úgy tűnik ez a "revans".
Ugyanis, amíg én boldog vagyok a párommal, addig ő 28 éves fejjel az anyjáékkal él, nélkülül éhen halna, ráadásul a barátnője tolja rá, hogy gyereket akar. Ő meg nem, és féltékeny a patomra. Valamint nyomoz utánam :D szánalmas egyed..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!