Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek? Szakitott 3 és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szakitott 3 és fél ev utan

Figyelt kérdés
Mindig ő volt aki nagyon is akarta ezt a kapcsolatot és most nem értem meg hogy miért mondta ő hogy legyen vége. A barátaim is és az ő barátnői is megvannak lepődve hogy ezt a döntést hozta. Mindig ő mondta hogy milyen jó hogy mi nem veszekszünk és milyen jó hogy mi mindig megtudunk oldani bármilyen problémát, letudunk ülni és megtudjuk beszélni. Most pedig pont az ellentettje, mondtam neki hogy találkozzunk és beszéljük meg a dolgokat hogy miért szakitott velem erre ő azt mondja hogy nincs amit beszéljünk és hagyjam békén. Letiltott mindenhol! Nem tudom elérni! A szakitás után probáltam beszélni vele személyesen is de azt mondja hogy félvállról vesz és nem érdekli. Teljesen az ellenkezője aki velem volt! Nagyon szeretem, nagyon hiányzik az a régi aranyos lány akit megismertem. Hogyan tudnám hogyan tudnám visszahódítani őt? Az idén akartam megkérni a kezét.

2019. júl. 8. 20:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Sajnos a napok úgy telnek mintha nem is élnék...

az éjjelekről nem is beszélve 2-3 órakor ébredek meg könnyes szemekkel és nem tudok vissza aludni mindig az jut eszembe hogy milyen aranyos is volt amikor boldogok voltuk terveztünk...1-éve telket vettem mert gondoltam hogy velem szeretne élni mindent megtennék hogy visszahóditsam őt más lányba nem látom a boldogságom akármennyire is probálom.Legalább ha tudnánk találkozni de eggyáltalán nem akar...Nagyon szeretem,leirhatatlanúl..

2019. júl. 10. 11:52
 12/18 A kérdező kommentje:
Születésnapom előtt 4 nappal szakitott amugy...
2019. júl. 10. 14:17
 13/18 anonim ***** válasza:

Tudod attól még nem lesz aranyos és jószívű, hogy szépen teszi az agyát neked, és tudja imitálni a kedves emberek tipikus tulajdonságait. Attól még ugyanúgy egy szemét marad. Az ilyet nevezik köpönyegforgatónak, kétszínűnek.

Tudatosítsd magadban, hogy ez a se**fej a valódi énje.

2019. júl. 10. 17:57
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem ismer rá senki a haverjaim közül is mondják hogy elég fura Mondják hogy nem ilyen volt.Amig velem volt nem cigizett mert megkértem hogy ne tegye mert káros szenvedély és az egészségét akartam nézi,most meg ugy cigizik mintha nem is ő volna,na meg nagyon flegma velem szembe,félvállról vesz...
2019. júl. 11. 00:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Hallod hagyd mar ezt a notkeress tarsasagot es a legfontosabb ne hagyd el magad.
2019. júl. 11. 21:56
 16/18 anonim ***** válasza:
60%

Atya ég! A férfiak úgy siránkóznak itt mint egy nyafka kislányok.

Nem egyetlen nő van a világon!!

Minden szakítás egy újabb lehetőség a személyiség fejlődésben. Szóval mindenki szedje magát. Komolyan vicces olvasni, hogy egyes férfiak milyen életképtelenné válnak, ha szakításra kerül sor.

Semmi nem tart örökké,jó,ha tudjátok.

35/n

2019. júl. 13. 22:02
 17/18 anonim ***** válasza:
60%
Nézd a jó oldalát, legalább lefogytál. Mondjuk, aki 10-20 kg-ot le tud dobni, jó nagy zsírbomba lehet 😜
2019. júl. 13. 22:04
 18/18 A kérdező kommentje:

egy nap nem telik el hogy ne sirjak.. nagyon hianyzik 3 percre lakik töllem...de valahogy félek atmenni...

reggeltől estig csak a gyomorideg... és azon gondolkodok hogy milyen boldogok voltunk :(

2019. júl. 17. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!