Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szakitott 3 és fél ev utan
Nyilvan valo bele esett valakibe.
Ne keseregj ugy is csak hazudozas lenne a vege a reszerol.
De a legdurvabb hogy meg o jatsza a megsertodotet udv a klubban haver ne add fel jon masik.
Teso 3. vagyok en 6 evig eltem egyutt a csajjal.
Egy eve belehabarodott valakibe de nem lettbelole semmi neki. azt hittem meghalok 25 kilot fogytam egy honap alatt. Lementem kutyaba probaltam vissza hoditani "3lvileg sikerult is" de az ordog nem alszik jart ki neha bulizni egy s.*rkavaro r*bivel nekem ez ugye nem tetszett volt is vita ebbol allandoan nem biztam benne egy fel eve. Leg utobb az ossze veszesunk nagyon elharapodzott meg kertem hogy mennyen el mert ugy se tudna fizetni az alberletet egyedul csak annyit kertem amig itt van ne alazzon meg hat nem volt erre tekintettel .ugy hogy egy hetre mentunk el nyaralni 5 napig tapadt ram mint a pioca igy apap ugy apa rohogtem magamba 6 napon lattam megy a chateles meg a mosolygaskozben haza jottunk tegnap es mar este kiment megd gatni magat :D.
Es a durva az hogy nem veszekedtem haza fele csak szepen megkertem hogy mennyen el mert nekem ez rosszul esik . Kb meg o van megsertodve. Nem szeretem mar par honapja de nagyon nyomaszt a helyzet az eletem 20% eltem le vele . De tudom hogy nem en voltam az aljas sumak csak ez vigasztal erdekes hogy igy fel egetnek bizonyos emberek mindent maguk mogott de tudom hogy nem en fogom megkeresni majd ot ha valami baj van ezek utan.
Nem lessz egyszeru a tovabb lepes mivel kb minden ismerosom parkapcsolatban el vagy csoro ki se tudok mozdulni senkivel, javaslom neked ne keresd mert nincs ertelme ne pazarold az idodet egy ilyen emberre ne meny le kutyaba ahogy en tettem.ezert az egyert hibaztatom magam de nagyon.
Talalj valami elfoglaltsagot vagy tanulj nyelvet valamit. 31 ffi
Egyszer voltam bohoc tobbet nem leszek !
Hogyan tudnám visszahódítani őt?
Erique iglesias koncerten akartam megkerni a kezét...
nem egy lánykérésre alkalmas hely?
és még azt mondja hogy nem törődtem vele...
Tenyleg fel a fejjel probalj erre ugy gondolni hogy ez egy lehetoseg hogy boldog legyel. Ne akarj neki se rosszat mert az ebben a helyzetben csak tovabb fog marcangolni a bosszuvagy.
Tudom konnyu azt mondani en se halgattam senkire tavaly mikor mondtak hogy menekulj gyava fereg voltam de tudom mar most mire vagyom hogy egyedul legyek kicsit uj dolgokat tapasztaljak aztna elobb utobb majd jon valaki mas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!