Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek? Szakitott 3 és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szakitott 3 és fél ev utan

Figyelt kérdés
Mindig ő volt aki nagyon is akarta ezt a kapcsolatot és most nem értem meg hogy miért mondta ő hogy legyen vége. A barátaim is és az ő barátnői is megvannak lepődve hogy ezt a döntést hozta. Mindig ő mondta hogy milyen jó hogy mi nem veszekszünk és milyen jó hogy mi mindig megtudunk oldani bármilyen problémát, letudunk ülni és megtudjuk beszélni. Most pedig pont az ellentettje, mondtam neki hogy találkozzunk és beszéljük meg a dolgokat hogy miért szakitott velem erre ő azt mondja hogy nincs amit beszéljünk és hagyjam békén. Letiltott mindenhol! Nem tudom elérni! A szakitás után probáltam beszélni vele személyesen is de azt mondja hogy félvállról vesz és nem érdekli. Teljesen az ellenkezője aki velem volt! Nagyon szeretem, nagyon hiányzik az a régi aranyos lány akit megismertem. Hogyan tudnám hogyan tudnám visszahódítani őt? Az idén akartam megkérni a kezét.

2019. júl. 8. 20:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Az szép, de még mindig nem tudom megemészteni azt a tényt, hogy bolond fruskák után futnak a hozzád hasonló emberek.
2019. júl. 8. 21:05
 2/18 anonim ***** válasza:
Nyilván lett valaki más neki.
2019. júl. 8. 21:16
 3/18 anonim ***** válasza:

Nyilvan valo bele esett valakibe.

Ne keseregj ugy is csak hazudozas lenne a vege a reszerol.

De a legdurvabb hogy meg o jatsza a megsertodotet udv a klubban haver ne add fel jon masik.

2019. júl. 8. 22:31
 4/18 A kérdező kommentje:
pár hónapja még ő küldözgetett képeket gyürükről meg hogy milyen legyen a lakás amiben majd élni szeretnénk
2019. júl. 8. 22:44
 5/18 anonim ***** válasza:

Teso 3. vagyok en 6 evig eltem egyutt a csajjal.

Egy eve belehabarodott valakibe de nem lettbelole semmi neki. azt hittem meghalok 25 kilot fogytam egy honap alatt. Lementem kutyaba probaltam vissza hoditani "3lvileg sikerult is" de az ordog nem alszik jart ki neha bulizni egy s.*rkavaro r*bivel nekem ez ugye nem tetszett volt is vita ebbol allandoan nem biztam benne egy fel eve. Leg utobb az ossze veszesunk nagyon elharapodzott meg kertem hogy mennyen el mert ugy se tudna fizetni az alberletet egyedul csak annyit kertem amig itt van ne alazzon meg hat nem volt erre tekintettel .ugy hogy egy hetre mentunk el nyaralni 5 napig tapadt ram mint a pioca igy apap ugy apa rohogtem magamba 6 napon lattam megy a chateles meg a mosolygaskozben haza jottunk tegnap es mar este kiment megd gatni magat :D.

Es a durva az hogy nem veszekedtem haza fele csak szepen megkertem hogy mennyen el mert nekem ez rosszul esik . Kb meg o van megsertodve. Nem szeretem mar par honapja de nagyon nyomaszt a helyzet az eletem 20% eltem le vele . De tudom hogy nem en voltam az aljas sumak csak ez vigasztal erdekes hogy igy fel egetnek bizonyos emberek mindent maguk mogott de tudom hogy nem en fogom megkeresni majd ot ha valami baj van ezek utan.

Nem lessz egyszeru a tovabb lepes mivel kb minden ismerosom parkapcsolatban el vagy csoro ki se tudok mozdulni senkivel, javaslom neked ne keresd mert nincs ertelme ne pazarold az idodet egy ilyen emberre ne meny le kutyaba ahogy en tettem.ezert az egyert hibaztatom magam de nagyon.

Talalj valami elfoglaltsagot vagy tanulj nyelvet valamit. 31 ffi

Egyszer voltam bohoc tobbet nem leszek !

2019. júl. 8. 23:14
 6/18 A kérdező kommentje:

Hogyan tudnám visszahódítani őt?

Erique iglesias koncerten akartam megkerni a kezét...

nem egy lánykérésre alkalmas hely?

és még azt mondja hogy nem törődtem vele...

2019. júl. 8. 23:15
 7/18 anonim ***** válasza:
Megint en mi egyutt vettuk meg a gyurut 1ct white gold valasztott :D. Erre kifizettem haza fele beboki o amugy nem jon hozzam igy elmaradt a leanykeres ezek utan es meg o sertodott meg akkor is :D. Majd eladom a francba. A2019 ipadpro val amit karacsonyra vettem :D. Mondom szard le ha egy no talal egy jobb partyt vagy nem szeret barmit tehetsz felesleges korok . Annak orulok nem lett gyerek.
2019. júl. 8. 23:19
 8/18 A kérdező kommentje:
10 kilot fogytam eddig énis.... 3 és fél év alatt 1 orát nem veszekedtünk összben...fáj mert mindig ő mondta hogy mozduljak felé hogy érezze hogy ő kell nekem
2019. júl. 8. 23:23
 9/18 anonim ***** válasza:

Tenyleg fel a fejjel probalj erre ugy gondolni hogy ez egy lehetoseg hogy boldog legyel. Ne akarj neki se rosszat mert az ebben a helyzetben csak tovabb fog marcangolni a bosszuvagy.

Tudom konnyu azt mondani en se halgattam senkire tavaly mikor mondtak hogy menekulj gyava fereg voltam de tudom mar most mire vagyom hogy egyedul legyek kicsit uj dolgokat tapasztaljak aztna elobb utobb majd jon valaki mas.

2019. júl. 8. 23:45
 10/18 anonim ***** válasza:
Inkább hagyd a fenébe és próbáld meg meg gyászolni, aztán kicsit szed össze magad és ismerkedj. Az én párom is így járt az exevel mint az egyik hozzászóló csak ok meg többe évet voltak együtt, de elengedte aztán megismerkedtünk és boldogságban, szerelemben élünk már 2 éve. Fel a fejjel
2019. júl. 10. 04:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!