Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már a második kapcsolatom ér véget üzenetben, tényleg ez a tendencia?
Figyelt kérdés
Mindig felbukkan semmibōl egy másik lány, akiért dobnak. Mindkét exem jó családból származik, neves egyetemen tanulnak.
20L
2019. júl. 8. 19:44
1/7 anonim válasza:
Az egyik exem két diplomás nő volt, viberen szakított 1 mondatban.
Szerintem aki ilyen, azzal jobb is hogy nem alakult több.
2/7 anonim válasza:
Velem 3 év után szakítottak messengeren.
25/f
3/7 anonim válasza:
Bár az üzenet is igaz, de én is így járok, mindig megcsalnak. Mindenki szerint megérdemlem, szóval igazuk lehet.
4/7 anonim válasza:
Intelligenciát, bátorságot, emberséget nem osztogatnak az egyetemeken.
Igen, ez a tendencia. Nem telik ettől többre némelyeknek.
5/7 anonim válasza:
Sajnos igen. És örülhetsz neki, hogy még ezzel "megtisztelnek", és nem csupán eltűnnek...
6/7 anonim válasza:
Utolsóval egyetértek.
Én ismerkedés alatt is annak a híve vagyok,ha ennyi volt, legalább közöljük a másikkal, főleg, ha huzamosabb ideje tart a dolog és nem vezet sehová.
Az a legjobb, mikor te írsz, és válaszra se méltatnak. Ne törődj velük ,ennyit érnek.
7/7 anonim válasza:
A diploma mellé nem adnak emberi értékeket.
Hagyd a p*csába őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!