Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltabbak megmondanák nekem, hogyan tudnék tőle végleg megszabadulni? Hogyan tudnám elérni azt, hogy végre leszálljon rólam?
Kb.1 éve írtam már ki kérdést a srácról (férfinak semmiképpen nem nevezném), aki teljesen a megszállottam, de már töröltem az oldalamról.
Az volt az előzmény, hogy össze akart velem jönni, én adtam neki egy esélyt, de végül nem lett semmi, mert nem kellett nekem. Rosszindulatú, igyekszik mindenkit lebeszélni rólam, aki megismerne engem. Amikor összejöttem a barátommal, meg akarta veretni, de abból sem lett semmi végül. Én a srácot már régen letiltottam mindenhonnan, és kerülöm őt, ahogy csak lehet. Nem köszönök neki, nem nézek rá, kizárom az életemből.
Viszont sajnos még mindig nagyon rám van kattanva, azzal foglalkozik, hogy mikor szakítok a barátommal, hogy nézek ki, mi van rajtam, hova megyek. Tisztára a megszállottammá vált.
Ő aztán összejött egy lánnyal, akivel felületesen ismerjük egymást. Én akkor szakítottam a barátommal, mert kiszerettünk egymásból.
Azt adagolja be a lánynak, hogy én féltékeny vagyok rá. 😒😂 Mikor fog leszállni rólam és miből értené meg az ilyen nárcisztikus, hogy nekem nem kell és nem is fog soha?
Ha a tiltás és a levegőnek nézés nem volt elég neki, akkor hogyan fejezzem ki egyértelműen azt, hogy nekem nem kell?
Ugyanis azt hiszi, hogy szeretem és csak meg vagyok rá sértődve. 😂 Közben meg lekoptatni szeretném valahogy, de mintha annyira buta lenne, hogy nem akar eljutni az agyáig.
ma 12:03 Levegőnek nézek valakit és abból nem ért, annak kibeszélhetem a lelkem is. Na és ha beszélek vele, elmondom, hogy hagyjon, az jön le, beszélt velem, akar tőlem valamit. Ilyen emberrel értelme nincs leülni megbeszélni.
Igen bűncselekmény megveretni, de nem is azzal kell kezdeni, hogy kórházba küldöm. 10-ból 9 ilyen embernek elég nyomatékosan elmondani, ha nem áll le, mi is lesz. Egy újjal nem kell hozzá nyúlni:)) Három ember körbe fogja, hogy nem tud a faltól mozdulni. Rögtön megérti, amit eddig csinált az ránézve veszélyes. Az ilyenek addig csinálják még fölényben érzik magukat, még nem érzik, hogy következményei is lehetnek.
"ma 12:03 Levegőnek nézek valakit és abból nem ért, annak kibeszélhetem a lelkem is. Na és ha beszélek vele, elmondom, hogy hagyjon, az jön le, beszélt velem, akar tőlem valamit. Ilyen emberrel értelme nincs leülni megbeszélni.
Igen bűncselekmény megveretni, de nem is azzal kell kezdeni, hogy kórházba küldöm. 10-ból 9 ilyen embernek elég nyomatékosan elmondani, ha nem áll le, mi is lesz. Egy újjal nem kell hozzá nyúlni:)) Három ember körbe fogja, hogy nem tud a faltól mozdulni. Rögtön megérti, amit eddig csinált az ránézve veszélyes. Az ilyenek addig csinálják még fölényben érzik magukat, még nem érzik, hogy következményei is lehetnek."
Igen, szerintem te érted a problémám. Szerintem a válaszolók egy része azért nem hisz nekem, mert ilyen esettel még nem találkoztak, illetve a személyes rossz tapasztalataik miatt, mert gondolom nőben is vannak ilyenek, akik semmiből nem értenek.
De megfogadom a tanácsod, ez sokáig lett húzva, mint a rétestészta. Már az elején le kellett volna állítanom ilyen módszerrel.
Én is ezt írom. Azt állítja, hogy ő vele foglalkozik a srác, akinek
1, van barátnője
2, boldog
Miközben van itt a kérdező, aki
1, egyedül van
2, a srác csak hallomás alapján foglalkozik vele (Mert kommunikál másokkal, a csajjal ellentétben.).
De amúgy itt is ellentmondás van. Állítólag a srácnak felajánlották, hogy megverik a barátodat, de korábban azt írtad, hogy ő veretne meg téged. Akkor most melyik? Én még azt is megkockáztatom, hogy az a "megakarta veretni a barátomat" az úgy nézett ki, hogy valaki viccesen felajánlotta neki, hogy "akkor megverjük a köcsögöt". Te meg amilyen funkcionális analfabéta vagy, ezt komolyan vetted.
Kislány az a baj, hogy összevissza beszélsz és ráadásul saját magaddal keveredsz ellentmondásba. És tudod lehet, hogy a zsarukról azt tartják egyszerűek, mint a faék, de a te összevissza hazudozásodat azért még ezek a faék egyszerűségű lények is simán kiszűrik.
Szerintem te totál félreértettél valamit. Kiscsillag az meg maximum a kislányod.
Szerintem nem is vagy rendőr, vagy akkor ijesztően nőgyűlölő és kiégetsz lehet a sok drogos k..va miatt, akikkel összefuthattál már a pályafutásod alatt.
Nem vagyok nő gyülölő, nagyon is szeretem őket. Csak az ilyen sztori kitalálós kis hercegnőket nem díjazom akik másoknak akarnak ártani ilyen fiktív sztorikkal, mert boldogtalanok, depisek és egyedül vannak. Neked meg a sztori kb. hat-hét helyen ellentmond magának és még csak nem is profiloztalak jobban.
Az a baj, hogy itt nagyon úgy fest, hogy te üldözöd a srácot, nem pedig fordítva. Te foglalkozol vele, hisz te tudsz róla mindent, kit-mivel beszél, ismered a barátnőjét is, és még sorolhatnám. Ismerem az ilyen kis hercegnő effektust. Volt ilyen csaj aki azzal jött, hogy a srác hazáig követte... csak azt felejtette ki a sztoriból, hogy a srác egy utcával felette lakott és arra kellett haza mennie. Tudod, egy sztorit sok féle képpen lehet előadni és te a sztorikat úgy tanultad meg előadni, hogy a lényeges részeket kihagyva úgy nézzen ki neked van igazad (És te ezt még el is hiszed magadnak.). Csak ha az ember megtudja a teljes képet kiütközik, hogy pont fordítva van az egész. És itt is úgy fest ez a szitu, mert saját magadnak mondasz ellent folyamatosan.
Azt gondolsz, amit akarsz. Neked felesleges magyarázni, mert nem akarsz nekem hinni, mert más így meg úgy tette...stb. Nyilván írásban nem jön minden át.
Aki nekem azt tanácsolta, hogy ne foglalkozzak vele továbbra se, annak köszönöm. Remélem nem fog zaklatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!