Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratnom szakitott! Tippek hogy hogyan szerezzem vissza? Sürgős
Figyelt kérdés
2 eve elunk a lakásában, es most mindegy hogy miert de szakított velem, es keddig ha nem megyek el, akkor szerdan amig melozok osszeszedi a cuccaim es kiteszi az ajto ele, ezt mondta. Viszont max a szuleimhez tudok menni akik 150 kmre laknak tőlünk, es ha vissza megyek akkor az egesz eletem megvaltozna, uj melot kellene keressek es itt van mindenem már pesten, es a lanyt is nagyon nagyon szeretem, a baba projektet is a napokban akartam felhozni neki. Albit nem talalok ennyi ido alatt es fizetni se tudnam egyedül. Barátnőmmel nem tudok azota beszelni mert direkt nem jon haza amikor otthon vagyok, csak akkor jon ha melozok,telot nem veszi fel, facen nem ir vissza. Kértem egy szabadnapot is emiatt, hogy amikor haza jon mert azt hiszi melozok, akkor pont otthon legyek, de elrontottam ezt is mert zuhanyoztam amikor jott, es amikor leesett neki hogy otthon maradtam, mar lepett is le. Mik az otletek!??? Ami tuti bevalik, mert egy ilyen rozsaszirmos habfurdo eleg gyenge lesz.2019. júl. 6. 19:01
12/15 anonim válasza:
Nah látod a bulikkal kelett volna leállni ha láttad hogy zavarja ez...
13/15 anonim válasza:
Az exednél jobban senkit nem fogsz zavarni. Szerintem semmi esélyed sincs, kerül mint a xart.
14/15 anonim válasza:
1. Ha akkor a haverokhozbtudtál törlekedni,most is menj oda.
2. Az exedet is zavarod,jobban,mint hinnéd.
Szerintem vagy sürgősen kezdj keresgélni,vagy menj a szüleidhez. Mindenesetre kopj le az exedről. Ha nem kellesz neki,vedd tudomásul.
15/15 anonim válasza:
Pár nap a haveroknál, aztán munkásszálló addig, amíg nem találsz albérletet.
Bpesten több olyan hely is van, ahol naponta kell fizetni a szállásért. Onnan be lehet járni dolgozni, közben meg keresheted az albérletet. Ha tudsz kivenni szabadságot, a felesleges holmijaidat haza tudod vinni a szüleidhez és pár napig ott lehetsz, hogy összeszedd magad.
A barátnődnél betelt a pohár, nem akar téged, törődj bele. Keress megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!