Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek pletykalt és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek pletykalt és hazudozott rólam az exem?

Figyelt kérdés

2 éve szakítottam az exemmel,mert meguntam a féltékenykedéseit,gyanúsítgatásait és leginkább azt,hogy az együtt töltött 3 év alatt hiába akartam nem tudtunk előrébb lépni,nem akart összeköltözni,mert az pénzbe kerülne neki,addig nálam lakott a szüleimnél. Én már szerettem volna összeköltözni,ő emiatt nem. Nyaralmi menni is szerettem volna,mivel egész évben dolgoztam szerettem volna,de ő arra is sajnálta a pénzt.

Attól félek azóta is ,hogy amiért otthagytam hazugságokat terjesztett rólam.

Amíg együtt voltunk volt egy félreértés az egyik boltban becsipogtam és az őr azt feltételezte loptam valamit. Nem történt semmi,átnéztek és mehettem. Egy rosszindulatú ismerősöm abban a boltban dolgozik,így nagyon féltem,hogy emiatt majd azt terjeszti mindenkinek,hogy loptam.

Ezt ő tudta,hogy nagyon félek ettől,hogy mivan ,ha azt terjesztik loptam.

Attól félek ő ezt amikor szakítottunk felhasználta ellenem.

Amikor szakítottunk írogatott még sokáig,hogy milyen r.hadt k.va vagyok,meg hogy mindenkivel megcsaltam és megnyugodott,hogy egy olyan pasival jöttem össze,aki sokkal csúnyább,mint ő. Neki meggyőződése volt,hogy én már mással ismerkedtem és neki azért kellett mennie.

Mikor írogatott még nekem ,akkor egyszer utált és ezeket mondta,aztán megnyugodott és olyanokat mondott reméli visszafogadom még és várni fog,mert neki nem kell más.

Nagyon félek,hogy a harag miatt azt terjesztette rólam,hogy loptam,mert tudta mennyire félek ettől.

A párom azt mondja nem kell félnem,mert ,aki ismer úgyis tudja milyen vagyok. De én nem tudok megnyugodni.

Szakítás utan kb.fél évvel találkoztam az egyik nő munkatársával,akivel tudom,hogy jóban van.

Kérdezte mi van velen és elmondta ,hogy az exem annyira odavolt értem,el sem mondja miket mondott,nagyon szerelmes volt belém.

Kértem,hogy mondja el miket,mert nekem egyből megkondult a vészharang,hogy azt ,amitől úgy félek.

De azt mondta nem mondja ,de tényleg nagyon ki volt és szerelmes volt belém.

Azzal próbálom magam vígasztalni,hogy ő elfelejtette mennyire félek ettől és nem mondta ezt senkinek és azzal,hogy mikor együtt voltunk ő lenyúlt valami mütyűrt egy boltban.

Emiatt reménykedtem,hogy nem kavar nekem,mert tartana,hogy akkor én elmondon ezt róla.

Máskor próbálok úgy hozzáállni,hogy kit érdekel mit hazudgál,de nem tudom komolyan gondolni ezt.

Félek,nagyon.

Ha ezt pletykálta volna azt mondják,hogy már 2 év alatt visszahallottam volna vagy szakításkor és utána míg írogatott a fejemhez vágta volna ezt,ha mondja valakinek.

Egyébként 2 hónappal szakítás után összejött azzal a nővel,akit mindenféle csúnya szerencsétlenségnek elhordott.

Szerintetek lehetséges,hogy nem mondta ezt a félelmemet senkinek?

Szerintetek a közös ismerősünk elmondta volna nekem?

Vagy valaki,hogy ezt hallotta rólam?

Egyébként rámköszön a mai napig,gondoltam rá,hogy megkérdezem erről a közös ismerősünk,hogy kavart e rólam valamit vagy csal tényleg azt nem akarta nekem elmondani,hogy pl mennyire szerelmes belém és ezzel kapcsolatban valamit?

Úgy félek.

25/L

2019. jún. 28. 13:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Olyan jó ezeket olvasni,h9gy nem mindenki így látja ,ahogyan én.

Emiatt voltam már sokszor pszichológusnál,mert nem merek a városomban elhelyezkedni dolgozni,mert félek ,hogy olyannal találkozom,aki hallotta ezt rólam és azt hiszi loptam.

Azon is töpregtem már,hogyha gyermekem születne úgy emlegetnék,hogy az anyja lopós.

Annyira jól esett azt okvasni,hogy van,aki azt mondja ez nem nagy dolog,lehet tiszta a lelkiismeretem és lehet ő nem is mondta ezt senkinek sem,tudta egyébként,hogy nem direkt csináltam,ki is verte akkor a hepajt,hogy már egyszer megvádoltak minket alaptalanul most pedig egy ilyen h.lyeséggel ..

Én is mondtam az őrnek,hogy ez egy tévedés,gondolja ha mindennap ide járok elvennék 2 db gyümölcsöt??Úgy nézek ki??

Erre az őr azt mondta ezek szerint..

Az exem nem mondta,hogy lopás lett volna,látta mennyire rosszul esett és tudta sohasem loptam semmit.

2019. jún. 28. 14:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Inkább azon gondolkodj el, miért nincs annyi önbizalmad, hogy tudod magadról, hogy ártatlan vagy és ennek ellenére is úgy bisepkedsz, mint aki minimum sorozatos lopást követett el... Picit áss le, itt nem az a baj, hogy az exed mit mond rólad. Ha bíznál magadban, pont le se sz.arnád az exed.
2019. jún. 28. 14:42
 13/15 A kérdező kommentje:

De már annyora szöget ütött a fejembe,más szeront ilyenekről senki sem beszél annyira pito h.lyeség.

De az én fejemben annyira úgy létezik ez a dolog,hogy egy borzasztó bűntény,hiába véletlen volt,figyelmetlenség.

És ezt ő szándékosan elterjesztette úgy,hogy loptam.

Azóta az egész életem megváltozott,rettegek.

Egész életemben rettegtem.mit gondolnak rólam

,így neveltek sajnos,hogy ugyan ki mit mond rólam a hátam mögött.

Szerettem volna nagyon,hogy szeressenek az emberek,de már annyira félek emiatt mit hisznek rólam,hogy az egész életemet megváltoztatta,nagyon félek,hogy elmondta másoknak,ráadásul nem így,hanem azt terjesztette,hogy loptam.

2019. jún. 28. 14:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem itt az ideje, hogy elgondplkodj egy pszichológuson, mert nem normális, hogy így megbénítja a napjaid egy ilyen piti dolog. Legjobb szándékkal mondom!
2019. jún. 28. 14:49
 15/15 anonim ***** válasza:
És? Engem is így neveltek, mégis leráztam magamról. Felnőtt ember vagyok, el tudom dönteni, hogyan akarok hozzáállni a dolgokhoz, nem kell a neveltetésem terhét cipelnem, ha nem akarom. Sürgősen keress ehy jó terapeutát, mert ez már túlmegy a beteg gondolkozáson.
2019. jún. 28. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!