Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy bírjátok azt, amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjátok azt, amikor a szerelmetek lemondott rólatok, rólad? Normális, hogy hónapokkal a szakítás után még csak sírsz utána, reménykedsz, bízol és csak sírsz, sírsz? Fiúk-lányok, Ti hogy viselitek ezt? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Van akinek sikerült rendbe tenni a kapcsolatot a szerelmével?
2019. jún. 9. 18:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bár, nem írtad, hogy mi volt a konkrét ok, ami megviselt titeket, de úgy tűnik, ott benne valami megtört és ezért nem akart tovább harcolni.
2019. jún. 10. 13:35
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm :(, te is jártál már így? Mármint akiben megtört valami? Én annyi ilyen helyzetben voltam, hogy megtörhetett volna, de nem engedtem meg magamnak :).
2019. jún. 10. 13:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Volt, persze és nem csak párkapcsolati téren. Sok olyan van, amit utólag nem is bánok, hogy nem húztam tovább.

Normális, ha meggyászolod, de egyszer el kell engedni, mert így nem lehet élni. Meg ugye esélyed sem lesz arra, hogy újra boldog legyél se egyedül, se mással.

2019. jún. 10. 14:10
 14/16 A kérdező kommentje:
:( azért még adok pár hónapot az életemből ennek, fontos nekem :), talán elmúlik magától ha el kell...
2019. jún. 10. 14:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Meddig votatok együtt és milyen idősek vagytok? Nincs remény a békülésre, vagy azóta nem is keresett?
2019. jún. 10. 16:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát... le sem merem írni mennyi idősek vagyunk, mondjuk úgy, hogy "idősek" :), ha nincs remény bennem akkor is van remény, bár ne ilyen lennék, jó lenne egy agymosás :). Hű, de mennyire.... :(.
2019. jún. 10. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!