Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdtetek a sok megmaradt emlékkel, amik utána maradtak?
Lehet, hogy szemet lesz amit irok.
De en mindent kidobok, eleg nekem az emlek a fejemben.
Én az előző szakítást nagyon nehezen dolgoztam fel.
Voltak ruháim, amiket azonnal elhoztam tőle miután több hónapig tárolta a szekrényben amíg együtt voltunk. Ő zacskózta be nekem, elhoztam,de itthon amikor kinyitottam, akkor az az illat fogadott, ami nála is volt mindig, ezért nem mostam ki, visszatettem úgy, ahogy elhoztam. Fél év után vettem rá magam, hogy kimossam őket és azóta se voltak rajtam.
A közös képünket is fel év után téptem össze és dobtam ki, meg kb mindent, amit tőle kaptam. A képeinket is töröltem a telefonomról.
Az emlékek maradtak csak meg, de igyekszem nem gondolni rájuk.
4: Dettó pár hónapig még megtartottam. Én szisztematikusan letöröltem utána mindent telóról, mindent kidobtam vagy odaadtam (olyan ajándékot ami továbbadható, kis apróság unokahúginak pl.).
Aztán egy hónapja megtaláltam egy macis csokit(én voltam a plüssmacija mondattal kaptam) és instant elsírtam magamat (tudom gay, férfi létemre -.-)
De nem azért mert hiányzik, hanem azért mert tévedés volt az egész így utólag és becsapva éreztem magamat,
hogy kinyíltam és a bizalmamba férkőzhetett(megcsaltak). Persze utólag rohadt okos az ember... :)
Én mindent megőrzök, legalábbis egyelőre megvan az összes tárgyi emlék.
Nem is dobozoltam el mindent, van, ami még elől van, holott én is jártam úgy, hogy valaminek a láttán instant elsírtam magam.
Az előző exemtől mindent kidobáltam azonnal, a mostanitól ez nem megy.
Kb 4-6 hónapig nézegettem őket, aztán amikor már úgy tudtam rájuk nézni, hogy nem sírtam el magam, akkor eltettem őket egy dobozba.
Szerencsére minden exemmel szépen váltunk el, így nem maradt gyűlölet utánuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!