Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Menthető egy kapcsolat ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menthető egy kapcsolat ha elmúlt a szerelem?

Figyelt kérdés

A párommal 5 évig voltunk együtt, ebből 3-at együtt is éltünk, majd közölte hogy “valami” hiányzik. Már nem olyan. A legjobb barátja vagyok de nem érzi “azt”.

Azt gondolom minden kapcsolatban vannak nehezebb időszakok és ez a bizonytalanság természetes bár lehet túl makacs vagyok. Szerintem ilyenkor dolgozni kell rajta hiszem akik 30 éve élnek harmonikus, boldog kapcsolatban is átmentek ezen. Próbáltam ezt levezetni de nem győztem meg.

A legegyszerűbb persze elmenekülni a problémák elől de ez a pillanat eljön minden kapcsolatban nem? Ha nem teszünk érte válthatjuk évente a kapcsolatainkat...

szerintetek én vagyok túl makacs? Menthető egy kapcsolat ebben a helyzetben?

2019. jún. 9. 17:31
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Menthető alapesetben. Amennyiben mindkét fél akarja. Egyébként nem megmenteni kell már, hanem minden nap ápolni. A ti esetetekben ez nem működiött, és mostmár nem akarja a párod. Makacs vagy, ha nem fogadod el, hogy neki már nem kellesz.
2019. jún. 9. 17:37
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Sajnos igaza van az elsőnek.
2019. jún. 9. 17:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hany evesek vagytok?
2019. jún. 9. 17:41
 4/10 A kérdező kommentje:
27
2019. jún. 9. 17:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van, minden kapcsolatban eljön az a pillanat, h "azt" már kevésbé érzik, és minden kapcsolaton dolgozni kell, mert magától nem lesz jó.

Viszont érdekes, h írod, h "Próbáltam ezt levezetni de nem győztem meg." ---> vajon miért? Lehet, h van egy 3. fél a képben, és hiába van igazad, ő már eldöntötte, h mit (nem) akar. Vagy bekattant nála az "én élni akarok" para.

Én nagyon sajnálom az kínlódásodat, mert egyszer én is átéltem már valakivel ugyanezt, és azt mondom, nem érte meg könyörögni.

2019. jún. 9. 18:18
 6/10 anonim ***** válasza:
74%

A kérdés szinte minden kapcsolatnál az, hogy... mi marad a szerelem után...ha lehull a lepel

elég e ami maradt vagy sem.

Milyen szeretet maradt...a fontosság kérdése...

2019. jún. 9. 18:22
 7/10 anonim ***** válasza:
hát ez minden kapcsolatban eljön. akik 30 éve élnek kapcsolatban, azok viszont azt érezték hogy mindezek ellenére -tehát hogy már nem érzik "azt"- sem akarnak a másik nélkül élni. gondolom mert van egy összetartozás érzésük. szerintem ha ez az összetartozás érzés nem jön elő mindkét félben, akkor szétmennek. ha az a fél, aki bejelenti hogy vége, mert nem érzi már "azt", nem teljesen őszinte, hanem inkább az a szitu, hogy mással lenne inkább, más tetszik már neki. esetleg konkrétan másik nő van a dologban, akkor már menthetetlen, szerintem.
2019. jún. 9. 18:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Hogyha a felek nem dolgoznak azért, hogy megmaradjon a szerelem akkor nem menthető. Persze, szinte minden kapcsolatban van, hogy kicsit kihül vagy ellaposodik. De ilyenkor ha a felek megint belerakják azt a 110%-ot ami kell akkor megint visszaáll a szerelem és a rózsaszín köd. Aki erre nem hajlandó, egyszerűen csak hagyja az egészet azzal nem fog működni.

Alapvetően az lenne a megoldás, hogy még csak kihülni sem hagyják a dolgot, folyamatos a romantikázás, a közös programok, a szerelmes gesztusok. De ha ez elmarad akkor vissza lehet állítani a dolgokat sok munkával. Csak ehhez mind a két fél kell. A párod láthatóan nem hajlik erre, így nem sok értelme van.

2019. jún. 9. 18:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

de nem érzed ezt kínosnak?

gyakorlatilag közölte, hogy már nem szerelmes beléd, kiszeretett, elmúlt a dolog részéről.

és akkor te futsz olyan szekér utn, ami már nem akar téged útitársnak?

még csak 27 vagy, érdemes ezt lezárni és továbbállni.

érzelmeket nemlehet kicsikarni, plusz minden ember más.

van, aki hajlandó lenne küzdeni, más meg úgy van vele, hogy nem bír maradni, ha már nem szerelmes.

ezért még csak nem is hibáztathazod, mert legalább őszinte volt.

2019. jún. 9. 18:35
 10/10 anonim ***** válasza:
68%
Menthető, minden kapcsolatban vannak ilyen időszakok, ha fontos tegyél érte, ez csak Rajtad múlik, hogy feladod, keresgéltek újakat, vagy szeretitek egymást és megteszitek, amit meg kell tenni, ha kell, változtatni, változni, fókuszálni arra ami fontos, de nem feladni, mert és hagyni elmenni a dolgokat, mert azt egész életetekben bánni fogjátok. Csak akkor tegyél fel ilyen kérdést lés csak akkor kételkedj magadban, bennetek, ha mindent megpróbáltál, de tényleg mindent. Addig pedig hajrá, tegyetek meg mindent egymásért!
2019. jún. 9. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!