Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti mit tennétek? Már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? Már nem látok semmi más megoldást.

Figyelt kérdés
Egy félreértés miatt elhagyott párom aki a gyermekünk édesanyja akivel 10éve voltunk együtt és van egy kisfiunk aki 3 éves. Azért, hagyott el, mert túlságosan örjöngtem a kisfiammal mert boltó jött haza a hallotta az első emeleten lakunk, hogy hangos volta. Kedvesenen szóltam a kicsimhez csak nagyon sírt, erkélyajtó nyitva volt, és másik helységből is folyton hangosan szóltam, hogy halja a hangom ne féljen nincs egyedül.. Na most elvitt már mindent :( el is adott már mindent amit elvitt. Most ott tartok, fekszek a földön, se gyerekem sem feleségem. Akikért dolgoztam amiket felépítettem akik a fényt adták az akkor még otthonnak nevezett lakás mára csak egy üres sötét megválaszolatlan kérdésekkel tele szívszorító hely. Se apu, se bátyám, se nagymamám nincs 3 év 3 legfontosabb akikre számíthattam nincsenek. Megakarok már csak halni. Nincs kiút! Sokat ment haza a fiammal 20km-re lakó szüleihez vitáztunk belőle rosszul esett senki nem vár napokig egyedül vagyok munkából hazajöttem és napokat kellet várjak, mire velem vannak. Egy este besokaltam beszedtem sok gyógyszert 5-6 nap múlva a nephrológián landoltam 20% vesefunkcióval. Láttam még értelmét mert nem szakítottunk csak vitánk volt belőle.. Sajnos harcoltam és mint olvassátok itt vagyok! De most nem akarok hibázni! Most nem akarok szenvedni, akkor fájt nagyon! Nem szeretnék olyan keresztet cipelni amit nem érdemeltem. Nem szeretnék úgy élni, hogy a kisgyerekem mint most belebeszélve, apa rosz nézzen rám. Nem szeretnék már csak megnyugodni, hogy senkinek ne legyek se súly, se akkor jó amikor éppen neki van szüksége rám. Már csak 😭😭 egy keresztet ami mellet elmondhatják a gyerekem, feleségem az álmom, a valóságom, értük voltam, és tovább álmodom. Éltem 27 évet. Hogyan legyek gyors és ne hibázzak mint akkor?
2019. jún. 6. 03:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Elhúzott az asszony mert őrjöngő agresszív pszichopata vagy. Féltette a gyereket és magát.

Ebben semmi rossz nincs, bár minden nőnek lenne ennyi bátorsága és megszabadulna az olyanoktól mint te.

2019. jún. 6. 05:39
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Megjegyzésként. A kérdező írt nekem privát üzenetet, jelzem, hogyha képes vagy ide 7 alkalommal kérdést kiírni, és leírni a nyomorod, viseld el, hogy beleszólnak, ha meg nem akarod ne írd le, ne oszd meg! Nem tőlem kell mentesnek lennie csodás hazánknak, hanem az olyan skizofrén pszichopatáktól, mint te!
2019. jún. 6. 05:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Fejezd már be az önsajnáltató nyafogást. Légy férfi, állja a sarkadra és tegyél azért, hogy jobb legyen. Ne legyél egy nárcisztikus pöts. Ha ilyen rinyapunci maradsz, akkor nemcsak azt kell elfogadnod, hogy a feleséged lelép, de más se fog veled szóba állni. Állj a sarkadra és cselekedj helyesen. Nem te vagy az egyetlen, aki ilyen hondokkal küzd.
2019. jún. 6. 06:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Lépj be honvédséghez, addigis van mi lefoglaljon, kicsit keményebb racionálisabb férfiak gondolkodása, támogatása segíthet.

Igazából egy dolog van ami segít, és nem mondok újat: Pénz

Szedj össze nagy vagyont, élj jó helyen és a kislányodnak vonzóvá fog vállni. Pl: Ki ne akarna a Kaliforniai vagy legyen csak akár egy nagyobb Balatoni nyaralóval rendelkező apjához menni nyaralni? Pláne majd 14 évesen csesztetni kezdi az anyja.

Te pedig akkor beállítasz a lehető legnagyobb Ütőkártyával: Anyagi és erkölcsi szabadságot ajánlasz a számukra. Egy szebb és jó életet.

Ez 100%-os megoldás.

2019. jún. 6. 11:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha ennyire neked van igazad, tessék menni a bíróságra. Vagy viselkedj mint egészséges ember, akkor a feleséged még meggondolhatja magát. Terápia, kultúrált beszélőviszony a családdal, stb.

Őszintén én sem engedném a gyerekem a szuicid gondolatokkal teletömött apjához, valahol igaza van itt.

30n

2019. jún. 6. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!