Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Én keressem őt ha szeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én keressem őt ha szeretném újra megpróbálni vagy várjak amíg ő keres újra?

Figyelt kérdés
Lassan 3 hónapja szakított velem a barátnőm akivel közel 2 évig voltunk együtt. Azt mondta hogy nagyon szeret viszont már nem szerelmes belém. Volt hogy találkoztunk azóta, de mindig nagyobb társaságban. Rendre jól elbeszélgetünk, de a kapcsolatunkat soha nem hoztuk szóba. 1 hete küldött egy mémet kb. a semmiből. Nem nagyon tudtam mit reagálni rá csak hogy "jaj ez jó". A legutóbbi házibuliban a közös ismerőseink azt mondták nekem hogy igazából ők úgy érezték mintha együtt lennénk még. Én úgy érzem kiértékeltem az elmúlt időszakot, tudom hogy mit szeretnék tőle, sejtem hol csúsztunk félre és szeretném vele tisztalappal kezdeni, tanulva a hibáinkból. Viszont mindenki azt tanácsolja nekem hogy ne keressem őt, ne tartsam vele a kapcsolatot, miután ő szakított ezért neki kell kezdeményeznie. Valamilyen szinten egyetértek ezzel, hisz ha ő is úgy érezne ahogy én, már tett volna lépéseket, ugye? A legjobban az elutasítástól félek, az ő barátai akikkel azóta találkoztam mind nagyon örültek nekem és teljesen megvoltak lepődve hogy nem próbáltam meg kikönyörögni hogy maradjunk együtt. Nem szeretném ezt a "státuszom" elveszíteni.

2019. jún. 3. 00:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
3 hónap?? Aki tényleg szerelmes, annak eszébe sem jut, mi lesz ha vissza utasít. Az próbál a másikra hatni. 3 hónapig nem keresett, már nem akar tőled semmit. Én a helyedben megpróbálnám. Lényegtelen sikerül, vagy nem. Nem próbálod meg újra felvenni vele a kapcsolatot, biztos, hogy nem lesz semmi esélyed.
2019. jún. 3. 06:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ember, ha kell a nő, hódítsd meg! Ne töketlenkedj, hanem hívd el randira.
2019. jún. 3. 07:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj utána, mindegy ki szakított.
2019. jún. 3. 08:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez elég egyöntetű, köszi a támogatást. Szerintem megpróbálom összehozni azt a társaságot majd amiben ő is benne van és kicsit kipuhatolózom hogy ő mennyire érdeklődik irántam. Ilyen nagyon direktbe nem akarom, az talán még engem is elijesztene ha ő kérdezne rá egy kettes talira. :D
2019. jún. 3. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:
na mi történt?
2019. júl. 22. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!