Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez milyen viselkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez milyen viselkedés?

Figyelt kérdés
Barátnőm szakított velem másodszor, mindkettő eset érthetetlen okokból. A 2. eset 3 hete történt, azóta nem beszéltünk. Tegnap munkaügyben (éppen szakításunk előtt nemsokkal munkahelyet váltottam, előző munkahellyel még kapcsolatban vagyok és az előző munkahelyemen van az ex) felhívott semmitmondó indokkal és incselkedett. Másnap be kellett mennem az előző munkahelyre, ott viszont már kötözködött vagy mondhatni paraszt volt. Okot nem adtam rá, munkaügyben beszéltem csak vele. Ez milyen viselkedés? Akar vmit vagy szórakozik?
2019. máj. 31. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy ok nélkül. Vagy vak vagy, vagy nem mondasz el valamit.
2019. máj. 31. 15:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor pontosítok. Az indok az volt, hogy elmúlt az érzelem, nem szerelmes. Az 1. szakítás után még visszacsináltuk, hátha... 2. szakítás után elfogadtam, azért nem is értem a fenti viselkedést, sőt külön kértem, hogy ne beszéljünk. Egyébként a szakítások. 1. eset: idei év első munkanapja előtti este egy kicsit összekaptunk (előtte nem volt semmi veszekedés sohasem), igazából érthetetlen problémán, mondhatni szerintem kiprovokálta. Lefeküdtünk, másnap reggel (mentem 1. nap az új munkahelyre) beült a kocsimba, hogy szokásosan elvigyem egy darabig, majd a kocsiban közölte, hogy adjam vissza a lakáskulcsát. 2. eset: kiment külföldre 1 napra a barátnőjével, előtte semmi probléma nem volt. Azon az 1 nap külföldi kintlétén volt egy kommunikációs félreértés közöttünk... Hazajött és konkrétan semmiféle megbeszélés nélkül szakított. Kértem, hogy beszéljük meg, hogy mi a baj, de semmi...
2019. máj. 31. 16:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Tolerálhatatlan.

32/f

2019. máj. 31. 17:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mentálisan beteg. Egészséges elméjű, pszichiátriai problémáktól mentes ember így nem viselkedik....
2019. jún. 3. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!