Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem gondolkozik, elhagyjon-e minket a 9 hós babánkkal 4 év után, mert hónapok óta nem boldog. Ezt vártuk, mindenünk megvan, szeretjük, mégis most el akar dobni mindent. Mi kell még a boldogsághoz?
Nem túl nagy elvárosok egy nő felé.
Meg amúgy is ti vagytok úgy hogy, hogy amint eltelik egy kis idő egyből gyerek gyerek mert jajj mindenki szül már. Aztán tessék itt vagytok.
#9 Ha ez a véleményed a férjedről, akkor nem tudom, mit imádsz rajta, illetve minek szültél neki. Meg kellene válogatni, kivel csináltatsz gyereket.
Azt pedig csak ő tudja megmondani, mi kell a boldogságához, mi nem!
LEHET LEPONTOZNI MEG TÖRÖLTETNI!
A férfiak 90%-a soha nem akar gyereket! SOHA!
Ha mégis belemennek, az vagy a család nyomására van, vagy azért, mert fosnak, hogy lelép a csaj, ha nem lesz baba.
Sajnálom, de ez így van!
Ne maradj vele, mind a hárman kínlódnátok!
Egy nagy kan.
#17-es:
Férfiként pontozlak le, beszélj a magad nevében!
Szerencsére a férfiak többsége nem ilyen buta tök!
Imádom a gyerekeket, és én azért akartam gyereket mert szeretem őket, szeretem a családot, családcentrikus vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!