Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakított velem miután elmondtam hogy nem kell többé távkapcsolatban élnünk mert városba fogok költözni a munkám miatt?
1éve voltunk együtt akkor hetente 2x találkoztunk mert kicsit messze laktunk egymástól, nem rég kaptam egy állást ami nagyon megtetszett és ezzel együtt kiis néztem egy albérletet magamnak.
És amikor ezt felhoztam hogy lenne egy ilyen lehetőség akkor látszólag nem örült a hírnek..ez nagyon kiborított engem és még aznap este szakított.. azt mondván hogy ő már nem szerelmes belém.
Nem értem és ha nem költöznék el akkor ugyanúgy összejárt volna velem hetente?
Akkor az egész kapcsolat egy hazugság volt és kihasznált?
24évesek vagyunk mindketten
Valószínűleg tökéletesen megfelelt neki ez a felállás, hetente 2x fix p.nc., de amúgy elég messze ahhoz,hogy problémát okozzon....
Valószínű ez a végtelenségig megfelelt volna neki, igen.
Jaj kislány! Nem tudod mi kell egy pasinak? Segítek...
- szex
- szabadidő
- étel
A sorrend is nagyjából ez. Egy pasinak nem igazán kell sok ahhoz, hogy együtt járjon egy lánnyal. Ha adsz neki szexet, 97% hogy veled lesz. Ha elveszed a szabadidejét, akkor ez redukálódik 50%-ra.
Nem is értem, mit eszel ezen a sorozatgyártású kommersz modellen?
Eddig adtál neki fix p*ncit, az addig oké is volt neki, de ne akarj már tőle túl sokat!
Az itt siránkozó fiúcskáknak sem az a baja, hogy nincs komoly kapcsolatuk, hanem az, hogy nincs szex.
Amikor meg egy pasi 1000-rel pörög, az is azért van, mert szexelni akar. Egy okos nő tudja ezt, és ezzel tudja irányítani a kapcsolatot.
Viszont a többségi női társadalom pontosan ugyanolyan katasztrofális, mint a férfitársadalom.
Tippem: A következő lovagodnak csak akkor tedd szét a lábad, ha ő is teljesíti a számodra fontos kritériumokat. Ez érvényes a kapcsolatod teljes időtartamára. Majd meglátod micsoda változásokat fogsz tapasztalni.
Fetrengek a röhögéstől, amikor panaszkodnak a nők, hogy az alkesz és agresszív pasijuk hogy bánik velük, pedig ők mindent megadnak neki. Hát, most erre mit lehet mondani... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!