Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem addig akar velem lenni mig nem talál mást?
Közös megegyezés alapján szakitottunk a párommal. Pár hét eltelte után felvetette hogy mi lenne ha néha együtt lennénk, akár együtt is aludnánk, egészen addig mig neki valami komolyabb pasi nem sikerül. Mi erre a helyes reakció?
30F
Az csak tőled függ. Ha téged nem zavarnak ezek a feltételek, hogy csak ló helyett vagy szamár, akkor mondj igent.
Ha tartod magad valamire és/vagy szereted még, akkor utasítsd el.
Ha nő lennél, az lenne a "helyes" reakció, hogy elküldöd a pitsába.
Pasiként pedig, hogy benne vagy, ingyen szex, erőfeszítés nélkül.
"Helyes" itt társadalmilag elvárt.
Én nőként is benne voltam ilyenben, fél évig voltunk együtt, utána még fél évig összejártunk szexelni, mert nagyon jó volt mindkettőnknek. Felnőtt emberek voltunk, a szakításban is meg tudtunk egyezni, meg ebben is. Szerintem semmi gond nincs ezzel. Amikor egyikőnknek jött valami komolynak kinéző, akkor abbahagytuk, azóta ő el is vette a komolynak kinéző lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!