Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás ha vége lett a kapcsolatomnak, és nem tudom megbocsátani magamnak?
Figyelt kérdés
Amikor benne voltam a kapcsolatban, nem éreztem igazán jól magamat. És nem tettem bele magamat úgy ahogy kellett. Aztán miután vege lett rájöttem, h sokkal több pluszt adott nekem, mint rosszat. Próbálom elfogadni, h olyan embert vesztettem el a saját hibáim miatt, aki fontos volt nekem, de nem tudok megbocsátani magamnak. Van erre v.mi módszer, ami segíthet?2019. máj. 23. 07:55
11/12 A kérdező kommentje:
3 évig. Ráadásul az utolsó év volt talán a legjobb. Együtt voltunk nyáron külföldön dolgozni. Már nem foglalkozik velem. Van új barátja, aki elég gazdag is, úgyhogy nem keresett 1x sem. :/
2019. máj. 23. 13:32
12/12 anonim válasza:
Attól, hogy későn jottel ra, meg szeretheted. En megpróbálnám megkeresni, beszélni vele. Olyan, hogy “igazi”, letezik-e? Majd az életed végén megkapod a választ, hogy ki volt az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!