Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ilyen könnyen túl lehet lépni?
3 hete összevesztünk barátommal és szakítottunk. Oersze én írtam azóta neki, vissza se írt semmi. Nagyon nehezen viselem a szakítást. Ami azért érdekes, mivel én nem éreztem annyira komolynak a kapcsolatot - amíg bem szakítottunk - ö pedig mindig tervezett, meg szeret, velem el tudna képzelni bármit stb.
Úgy éreztem tényleg szeret, mikor vele voltam és amúgy nagyon jó kapcsolatunk volt.
Én azóta teljesen ki vagyok, amúgy is nehezen lépek túl, föleg azon akit szeretek.
Na most hétvégén elmentem barátnőmmel bulizni... és ott volt ö is... egy csajjal :(
Ilyen gyorsan túl lépett, mikor állítólag annyira szeretett??
Tényleg ennyire képesek hazudni és tettetni a férfiak??
A vicces, hogy ránéztem (totál ledöbbenve persze) ö a szemembe nézett és mindjárt rámosolygott a csajra és megcsókolta, ilyenek.
Később meg nem messze táncoltak tőlünk, erre pont mellettem vezeti el kézenfogva... á nem mehetett volna akárhol el ám ...
Olyan mintha direkt megmutatta volna, hogy nézd máris lecseréltelek, ennyit érsz...
Miért kell valakibe belerúgni, ha amúgy is kivan??
Nem kell fikázni kérdező, miattad IS mentetek szét. Visszaböktek, itt a vége, fuss el véle. Tényleg a tanulságokat kellene levonni, ami nem az, hogy mindegyikünktől félni kell. Vésd azt be, amit #9 írt, mert még ha nem is ez volt a szakítás ürügye, ezt a hibát ugyan úgy elkövetted, követed és fogod is, ha nem vigyázol és folyamatosan így fogsz járni.
32/f
9es én nem vettem semmibe a kapcsolatunkat. Nem akartam regényt írni, nagyjából vázoltam. De nem is az volt a klrdés. Akkor te is gyorsan túl léptél a másikon mégis...
10es nem a hiúságom sérült, had tudjam már én, hogy mit érzek.
Hagyjuk már ezt az általános marhaságot...hogy jujj de hamar túllép valaki.
Most komolyan! Nem kell gyászolni! Miért keseregjen vagy várjon valaki? Miért? Felesleges.
Jajj ha hamar talált valakit akkor nem is szeretett..jajj istenem jajj istenem...nöjjetek már fel.
Én nem mondtam h otthob kell ülnie és siratnia. De azért ha szeretsz vkit nem lesz azonnal új csajod szerintem.
Legalábbis én nem tudok ilyen lenni, kb senki sem érdekel, hiába ismerkednék. Tudom nem kéne siratnom, ez van, de nem tudok mit tenni, ha egyszerűen így érzem.
Nem hinném h régóta tervezte, mivel talán én tudom milyen volt a kapcsolatunk...
Kössz... nem vagyok pitsa..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!