Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hazudott?
Szakított velem a barátom. Nem működött a kapcsolat, szóval egyetértek a dologgal.
Viszont ilyeneket mondott, hogy neki most egy kapcsolat az nem megy (mondjuk ez legtöbbször a "nem akarok most kapcsolatot", az azt jelenti, hogy "nem akarok kapcsolatot-veled" ) , meg,hogy "nem arról van szó, hogy lenne más" stb.
Erre alig egy hónap múlva már mással van.
Valahogy nem hiszem,hogy utána kezdődött el valami közte, meg az új lány között, miután mi szakítottunk.
Csak nekem tisztább lett volna, ha megmondja, hogy ez van, beleszerettem másba.
Tudom,hogy senki nem tudja megmondani, hogy kavarhattak-e már,mikor mi még együtt voltunk. Nyilván.
De mit gondoltok? Voltatok hasonló helyzetben? Nektek megmondta a párotok, hogy más van képben?
Minden verzió lehetséges kérdező, de mivel szakítottatok már olyan mindegy.
A jövőt még senki sem látja teljesen biztosan előre.Ő sem tudhatta, hogy belebotlik egy olyan lányba kis idő múlva, akivel mégis kapcsolatot akar.Te sem tudhatod, hogy már holnap nem-e ráakadsz valakire, akivel kapcsolatra lépsz.
Ne agyalj rajta.Itt egy biztos dolog történt, az hogy szakítottatok.
Az a baj, hogy a fejembe sosem fért bele,hogy hogyan lehet valakit totál átvágni. Szeretem ha valaki őszinte,akkor is, ha az igazság fájna. Ezért kattogok ezen.
Neked is igazad van egyébként. Meg is fogadom.
"senki nem tudja megmondani, hogy"
Dehogynem. Mire gondolsz?
Az hogy ismerték egymást, sem jelent semmit.
A férjemet én régebbről ismertem, mint azt a kapcsolatomat, ami előtte volt (közös hobbi kapcsán). De csak dumálgattunk baràtilag, nem volt soha semmi. Közben összejöttem mással, telt az idő, szakítottunk. És _utána_ kezdtünk csak másképp beszélgetni a jelenlegi férjemmel, pedig bőven lett volna lehetőség előtte és alatta is.
Amúgy, azt írod, hogy nem működött, örülsz, hogy vége. Ebben az esetben egy esetleges hazugság tényleg nem oszt vagy szoroz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!