Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehezebben szakít az ember több év után? Normális ha félek?
Figyelt kérdés
Normális ha félek attól mi lesz utána, hogy fogom érezni magam, jön-e jobb, stb.
Ellenben ha nem teszem meg az se jobb.
Ti hogyan életétek ezt meg?
24 L
2019. máj. 11. 14:14
1/4 anonim válasza:
az ember mindig fél feladni a megszokott dolgokat, mert azt az űrt valamivel ki kell tölteni. Sokszor rajtad múlik, hogy mivel töltöd meg újra :)
2/4 anonim válasza:
Hát, úgy látszik, ebben sorstársak vagyunk... Ha szakítani akarok, mert elegem lett a sok hülyeségből, akkor a jó tulajdonságai vannak az eszemben, ha vele vagyok, akkor meg nem érzem magam mindig jól... 22L
3/4 anonim válasza:
Én szerettem a barátnőmet és mindent meg is tettem érte, kedves, odafigyelő és rendes srác vagyok és amikor megcsalt adtam neki egy újabb esélyt, mert szerettem. De újra megcsalt majd ki is dobott. Szar érzés volt nagyon, de ha elfoglalod magad munka, barátok vagy bármilyen tevékenység, amikor nem egyedül gondolkozol a dolgokon az sokat tud segíteni, de úgyis csak az idő gyógyítja be a sebet. Nem tudom mi a problémátok, de ha gondolod szívesen beszélgetek veled, hátha tudok valamiben segíteni.
4/4 A kérdező kommentje:
#2: Ez valóban így megy, sajnos...
2019. máj. 11. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!