Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitás után 2 hónappal miért ilyen nehéz és miért fáj ennyire még mindig ha bele gondolok hogy mással van?
Kell találnod valamit az életedben, ami érzelemmel tölti meg, addig így fogsz pörögni. Nekem ez vált be: minden nap 24 órám van, azzal akarom megtölteni, ami örömet okoz nekem.
Pl egy hobbi, az még az önbecsüléseden is segít. Nekem a sport lett ilyen, ahogy úgyesedtem, nőtt a magabiztosságom is, jobban éreztem magam és az életem nélküle jobb volt, mint vele. Onnantól kezdve aztán tök mindegy mit csinált volna, nem akartam volna visszamenni a múltba.
30n
"állitolag nagyon szeretett meg minden jó volt" akkor miért szakítottatok?
Ha 6 évig együtt voltatok, biztosan szeretett, de nem veled képzeli el a további életét. Ne hívogasd, ne keresd. Ő már lezárta a veled való kapcsolatát. Sirasd meg, aztán próbálj továbblépni. Nem könnyű. Sőt, nagyon xar, de 27 éves vagy, nincs itt a világvége. Nem csak a levegőbe beszélek. Én is átéltem, dühös voltam, azt hittem, hogy soha nem heverem ki, lefogytam, aztán túléltem. Sőt, jött más, jött új szerelem és összeszedtem magam. Kellett akaraterő. Kellett, hogy ne akarjam magam évekig sajnálni.
Spotolj, keress bármilyen hobbit, menj túrázni, dolgozz stb. Ne kezdj önpusztításba, mert azt később megbánnád. Ezt túl kell élni. Túl fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!