Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A nők miert lépnek mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miert lépnek mindig könnyebben túl?

Figyelt kérdés
Miert van az, h egy szakítás után mindig a nőket sajnálják? Aztán általában ok kezdeményezik a szakítást, és sokkal hamarabb tulllepnek. Meg eleve könnyebb helyzetük van, mivel egyből udvarol nekik mindenki és csak ki kell választani, h kivel akar lenni. Tudom, h ez nem általánosítható. De az ismerosi körömben kb. mindig ez volt sok év után a nő kilépett, és rövid időn belül összejött v.kivel. Vagy már közben is volt v.ki és azért lépett ki
2019. máj. 7. 21:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%
Csak a szerencsétlen ronda nők szenvednek...
2019. máj. 8. 06:40
 12/16 anonim ***** válasza:
67%
De kedves utolsó... én nem vagyok ronda mégis sokáig szoktam szenvedni, ez nem azt jelenti, h nem találhatnék bérkit szakítás után, csak nem kell inkább, nem akarok olyan kapcsolatot ha még az exre gondolok.
2019. máj. 8. 09:38
 13/16 anonim ***** válasza:
nah amit a 3-as ír, így viselkedik egy öntelt érzéketlen ostoba örömlányka. Remélem nem minden ember ekkora pszichopata...
2019. máj. 8. 13:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok ronda...
2019. máj. 8. 19:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem a nők vagy a férfiak teszik túl könnyen magukat, hanem főként az, aki kilépett, mert őbenne már egy ideje érlelődött ez és volt érkezése feldolgozni,a másiknak meg derült égből villámcsapás.

És aki jobban szeret, az mindig nehezebben teszi túl magát, akit otthagynak stb. Felesleges általánosítani, vagy nemekre bontani.

2019. máj. 8. 19:53
 16/16 anonim ***** válasza:

10-es: "Ez egy buta általánosítás. Pontosan fordítva van, mi szenvedünk a férfiak miatt."

Istenem de buta vagy... és ez mi ha nem pont általánosítás te IQ bajnok? :DD

2019. máj. 8. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!