Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire igaz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire igaz, hogy a lányok gyengébbek és könnyebben lépnek félre?

Figyelt kérdés

Már nem egy pasi fejtette ki nekem, hogy ez igenis így van, mert, ha egy lány elmegy bulizni és iszik is, akkor nem küldi el a pasikat (vagy mert nem akarja, vagy mert nem tudja, és beletörődik), és jön a megcsalás. Míg a pasik ugye nem hagyják, hogy rájuk másszanak, meg nem mennek el csajozni. Én személy szerint ezt kikérem magamnak, de érdekel mások véleménye. :)

19/l

2010. márc. 16. 18:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed, nekem a volt barátnőm 1 szer ment el nélkülem bulizni meg is csalt:D
2010. márc. 16. 18:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

ht én már jopátszor elmentem bulizni egyedül haverokkal mert sajnos a barátom nem csípi az ilyen helyeket de még egyetlen egyszer nem csaltam meg akármennyit ittam...

ő nyáron egyszer megcsalt engem úgy h nem is vt buli meg semmi..:S

akk miről is van szó?!:D

2010. márc. 16. 18:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Exem hajtogatta ezt folyton és a végén mégis ő csalt meg, pedig nekem is lett volna rá alkalmam, még sem tettem. Meg úgy eddig senkit se csaltam meg..:D
2010. márc. 16. 18:30
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
szerintem ez emberfüggő, meg attól is függ hogy épp milyen a kapcsolat, amiben vagy, meg hogy mennyire vonzó az a férfi/nő akivel megcsalnád a párod.
2010. márc. 16. 18:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Én sokszor mentem át a volt csávóm haverjához a volt csávóm meg az egyik lány ismerőséhez és ő folyton megcsalt mig én 1x sem őt pedig éreztem a kísértést, de ahogy bevallotta, én is megtettem :)

18/L

2010. márc. 16. 18:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Hmmm...

Az biztos, hogy egy csaj sokkal több lehetőséget kap a félrelépésre egy buliban mint egy srác. A srácok kezdeményeznek, hajtanak, meghívják piára, leitatják, oltják a pici bágyadt fejét. Így jogos az a feltételezés, hogy a lányok könnyebben jutnak a megcsalás útjára.

A fiúkra nem mászik rá annyi csaj sohase mint egy csajra. Mert a csajok elvárják ennek ellenkezőjét. ("Ha akarsz valamit told ide a képed és eldöntöm mi lesz.") Viszont mivel ilyen ritka ez az helyzet a fiúk szívesebben kapnak az alkalmon. Ezért úgy érzem nem kell egyik félt se félteni ha megcsalásról van szó.

Lehet itt beszélni, hogy a lányok jobban tartják magukat...bla-bla, de akkor minek megy el bulizni. Azért, hogy a barátnőivel együtt kört álljanak azt a maguk szórakoztatására rázzák feneküket?? Annál nincs szánalmasabb.

19/F

2010. márc. 16. 18:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Off!

Utolsó, én pont ezért járok el bulizni kicsit leegyszerűsitve =D Nem értem mi a probléma =D

2010. márc. 16. 19:39
 8/9 anonim ***** válasza:
53%
Lényegében mindig a csaj dőnti el kit enged a lábakőzé. Tehát mindig a csajokon mulik a dolog, náluk a döntés.
2010. márc. 16. 20:52
 9/9 Morcika83 ***** válasza:
Szerintem ez nem, nemfüggő dolog!!! Mind két nem tagjai között vannak a megcsalásra hajlamos egyének ugyanakkora %ban , ez állítólag bizonyított tény.
2010. márc. 16. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!