Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, h szakítás után jövünk rá, h mit vesztettünk?
És miert látjuk sokkal szebbnek szakítás után a volt barátnőnket!? És miert nem mondunk ki dolgokat a kapcsolatban, amit ki akarunk és meg a másik is örül e neki!? És miert nem kapjuk meg azt az utolsó lehetőséget!? Pedig ha egyszer megkapnank amikor annyira megérezzük a másik hiányát, utána mennyi örömöt és szép pillanatot tudnánk szerezni a másiknak.
Tuuuuudom,,, nem most kellene siránkozni, hanem akkor kellett volna tenni érte...:) De az ember gyarló... és sajnos hibazunk. Ez alól senki sem kivétel. Ha tökéletesek lennék, akkor ez a kérdés meg sem fogalmazodna:)
Ó, én is a szakítás után jöttem rá, mit veszítettem... azzal, hogy nem szakítottam már korábban. Sokkal szabadabban éltem a hisztis és manipulatív drámakirálynő exem nélkül.
Egyébként ez az "utolsó esély" dolog egy hülyeség. A jellemed nem változik meg egy "uccsó esélytől", mindketten ugyanazok az emberek maradtok, akik egymás idegeire mentek és szakítottak.
Én is a szakítás után jöttem rá, hogy mit vesztettem. A sok idegölő helyzetet, nyűgöt és problémát!
Szakítás után 1-2 hónapig még bántam, de most már hideg fejjel rájöttem, hogy jól döntöttem. Szenvedjen vele más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!