Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, h szakítás után a férfiak hajlandóak beszélni az exel, ha van már v. kijuk, akkor is? Viszont a nők sokkal ellenségesebbek és elitasitóak lesznek.
Ez csak az én véleményem, de mivel elég sokat haverkodom férfiakkal (régen fiúkkal), valahogy az tűnt fel, hogy annyival egyszerűbben fognak fel dolgokat/ problémákat. Egy veszekedés nem tartott náluk fél napig, míg nekem van olyan "barátnőm", aki nem beszél velem 10 éve, mert nem akartam emos lenni vele (?)...
Szóval én ezt mondanám, hogy pl az ex kérdést is máshogy veszik, mert volt olyan exem aki simán rám írt mintha mi se történ volna, de szakítás után két hónappal. Ellenben bennem még akkor is harag volt vele szemben. Nem beszélhetek mindenki nevében, de én exekkel azért vagyok elutasítóbb, mert nem hiába nem akarom már őket az életembe.
"Illetve a nők miert csak akkor kezdeményeznek szakítást, ha már van más akiben gondolkodhatnak?"
A környezetemben pont egy csomó pasi csak akkor lépett ki a kapcsolatból, mikor már hónapok óta megvolt az új nő. Addig tök jól elvoltak a 2 nővel, amíg ki nem derült a dolog. Két pasit is ismerek, akik akkor szakítottak, váltak, amikor az új titkos barátnő 7-8 hónapos terhes volt. Akkor már muszáj volt bevallani, hogy jön a gyerek, viszlát.
Férfiak:
-Félrelépnek
-Nem tudják elfelejteni a kapcsolatot
-Potyaszex reménye
Nők:
-Összetört szív(fájdalmak,sebek,esetleg fizikai és lelki bántalmakat kaptak)
-Előre akarnak lépni
-Kapcsolat függőség
Na meg itt van mindkét nemnél,hogy szeretőt keresnek,mert nem kapják meg a kellő odafigyelést,szeretetet,tiszteletet,bánásmódot.Mennek a veszekedések,háborúk,egymás lelki elnyomása.Párkapcsolatokban is ugyanazok a dolgok megtörtén(het)nek,mint házasságban.
Ezért keresnek más lelkivigaszt.
De kérdezem én:Ez jól van így?! Egymást segítenünk és támogatnunk kéne,nem pedig fájdalmakat,és sebeket okozni neki.A lelkiek jobban tudnak fájni,mint a fizikaiak.
Bízni,hinni és megbocsátani a legnehezebb.
Kompromisszumok kellenek.
Nem irreális elvárások.
Nekem ez a véleményem.
Potya szex, ha a nő szakított. Ha fordítva, akkor nyilván nem.
A nők pedig az új palival vannak már, így nem akarnak a régivel semmit, ha pedig velük szakított a férfi, vérig sértődnek, hogy tehetett ilyet. Amit pedig írtál, azt liánozásnak hívják. Igen, jellemző, bár talán kevésbé, mert a nő kb bármikor csettiésre talál új palit, nem kell liánozniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!