Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg megérdemeltem a pofont a páromtól?
Összejöttem fél éve egy sráccal, normálisnak tűnt. Egy idő után viszont feltűnt, hogy rengetegszer hozza fel, hogy mennyire undorítóak azok a nők, akik voltak már négerrel, arabbal vagy kínaival...stb. Szerinte az ilyenek nem nők, és onnantól magyar sráctól maximum szexet érdemelnének, vagy részéről még azt sem. Ott a bibi, hogy nekem van egy exem, aki félig néger, félig magyar. Évfolyamtársam volt, teljesen normális, rendes, tanult srác, teljesen magyar kultúrával rendelkezik, magyar anyanyelvű, és mellesleg nem "átment rajtam", ahogy a párom fogalmazott, hanem kapcsolatban éltünk másfél évig. Emiatt nem vettem magamra, amiket összehordott a párom, de elmondani sem akartam, mert féltem, hogy nem érti meg, és jön, hogy "olyan vagy, mint a többi". Baromira zavart a rasszizmusa, valamint az is, ahogy beszélt a nőkről, de toleráns voltam ezzel a dologgal szemben, mert minden más okénak tűnt.
Történt viszont az, hogy kiderült, hogy volt már dolgom fekete sráccal, valaki elmondta neki, mire kérdőre vont. Én megmondtam az igazat, erre jött, hogy mennyire átvertem, megaláztam, végig röhögtem a markomban, és hogy mertem ezt eltitkolni. Kérdezte, hogy ha ekkora libsi és tolerancia bajnok vagyok, akkor miért nem tudok vele korrekt lenni, mire megmondtam, hogy nem panaszkodhat, toleráns voltam a rasszizmusával szemben. Erre kaptam egy pofont, és közölte, hogy nehogy már én tegyek úgy, mintha az ő gondolkodása lenne korcs. Azonnal szakítottam, azóta sem állok szóba vele, pedig inden nap hívogat, írogat. Hol azt, hogy undorodik magától, hogy erre lett kényszerítve, hogy egy ilyen nővel szexeljen a tudta nélkül, nem tudja elviselni a létezését a testében ezek után, máskor meg azt, hogy találkozzunk és beszéljük meg, mert a pofon miatt már egálban vagyunk.
Több férfi ismerősöm véleményét kikértem, és azt mondták, nagyon csúnyán átvertem, és kicsit megérdemeltem a pofont, de ugyanakkora nem helyes persze, de számíthatok rá, ha ilyeneket teszek.
Szerintem ez abszurd. Ti, mint kívülállók, mit gondoltok?
Sokan leszóljátok a srácot, mert nyíltan rasszista.
Nos legyünk realisták!
10-ből 9 pasi nem akarna olyan nőt, aki aláfeküdt egy A, N, C, Zs, vagy félholmár pasinak.
Ha 10-ből csak egy fehér férfi tud értelmesen gondolkodni akkor (amennyiben igaznak vesszük a 80/20 arányt miszerint a férfiak mindössze 20%a kell a nőknek akkor) minden 2. kapcsolatban lévő nő egy idiotával van együtt.
Csak remélni merem hogy ennyire nem szörnyű az arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!