Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan kérjek szüntet úgy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérjek szüntet úgy a páromtól hogy ne szakítás legyen a vége?

Figyelt kérdés
Egy kis szünetre van szükségem, szeretnék másokkal is lenni, mert úgy érzem nem éltem ki magam. Ettől függetlenül tudom hogy a barátnőm az igazi számomra, nem szeretném elveszíteni őt. 20/F
2015. okt. 14. 16:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne szórakozz. Ilyet nem kérhetsz tőle. Most nem elég jó neked, hogy vele legyél, másokra vágysz, de ő várjon rád x évet, míg kiéled magad, hogy visszamehess hozzá?

Nem ő az igazi neked, ha az lenne, nem vágynál másra. Csak biztosra akarsz menni, hogy nem maradsz egyedül.

A szünet azt jelenti, hogy kell pár nap nyugalom/kis távolság a másiktól, hogy átgondoljuk a helyzetet/lenyugodjunk, és nem azt, hogy más csajokat döngetünk és próbálunk ki.

2015. okt. 14. 16:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk hogy leültök megbeszélni a problémát felnőtt emberek módjára.
2015. okt. 14. 16:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként mondom, hogy ez hülyeség. Vagy szakíts vele, vagy ne szünetelj.
2015. okt. 14. 16:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha az én párom ezt kérné tőlem, azt mondanám, rendben,DE:

-A szünetben én is ismerkedem másokkal

-a szünet leteltével semmi garancia, hogy folytatni akarom, mert lehet, hogy addigra kiábrándulok belőle, vagy összejövök mással.

Szóval ha kalandozni akar, tegye, de vállalja a kockázatát!

2015. okt. 14. 16:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az igen! Azt akarod neki előadni, hogy légyszi menj haza, ülj le, várj meg, én még megdugok tíz-húsz csajt, mert igényem van rá, de ha készen vagyok, szólok, és akkor elveszlek feleségül?

Annyira gusztustalan az egész, hogy szavak sincsenek rá.

Befizetek, ha ezt elő tudod adni neki úgy, hogy nem vág ki, mint macskát szarni!

Komoly manipulatőrnek kell lenned, hogy ezt beadd neki!

2015. okt. 14. 16:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, ez egy igen érett gondolkodás részedről! És mennyi szünetre lenne szükséged? Egy este elég? Végül is azalatt megdöngetheted a kiszemelt csajt. Egy komoly párkapcsolat a hűségről is szól, méghozzá úgy, hogy a hűséget néha próbára teheti az élet. Ha te nem vagy képes vállalni, hogy a gatyában tartod a p*csöd, akkor még nem vagy kész arra, hogy elkötelezd magad. Engedd szépen el a barátnődet, úgy fair!
2015. okt. 14. 18:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak felvetné a párom az ötletet, otthagynám. A megvalósításig nem jutna el. Nem érdemled meg a lányt. Remélem időben kiderül, mielőtt megalázod.
2015. okt. 14. 18:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát mond meg neki és várd a következményt. Én lehet álszent vagyok de megmondanám hogy fa.szkalap vagy és csőváz.
2015. okt. 15. 04:41
 9/9 anonim ***** válasza:
És az a szegény csaj valahol most abban a hitben él, hogy szereted őt és egy jól működő párkapcsolatban van egy rendes fiúval te jó Isten, remélem nagyon hamar megtudja, hogy amíg ő szerelemmel gondol rád, addig neked ilyeneken jár az eszed és hamar lesz neki egy nálad sokkal jobb párja:)
2015. okt. 15. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!