Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjek szüntet úgy a páromtól hogy ne szakítás legyen a vége?
Ne szórakozz. Ilyet nem kérhetsz tőle. Most nem elég jó neked, hogy vele legyél, másokra vágysz, de ő várjon rád x évet, míg kiéled magad, hogy visszamehess hozzá?
Nem ő az igazi neked, ha az lenne, nem vágynál másra. Csak biztosra akarsz menni, hogy nem maradsz egyedül.
A szünet azt jelenti, hogy kell pár nap nyugalom/kis távolság a másiktól, hogy átgondoljuk a helyzetet/lenyugodjunk, és nem azt, hogy más csajokat döngetünk és próbálunk ki.
Ha az én párom ezt kérné tőlem, azt mondanám, rendben,DE:
-A szünetben én is ismerkedem másokkal
-a szünet leteltével semmi garancia, hogy folytatni akarom, mert lehet, hogy addigra kiábrándulok belőle, vagy összejövök mással.
Szóval ha kalandozni akar, tegye, de vállalja a kockázatát!
Az igen! Azt akarod neki előadni, hogy légyszi menj haza, ülj le, várj meg, én még megdugok tíz-húsz csajt, mert igényem van rá, de ha készen vagyok, szólok, és akkor elveszlek feleségül?
Annyira gusztustalan az egész, hogy szavak sincsenek rá.
Befizetek, ha ezt elő tudod adni neki úgy, hogy nem vág ki, mint macskát szarni!
Komoly manipulatőrnek kell lenned, hogy ezt beadd neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!