Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 eve vagyok egyutt a barátnőmmel, mit tegyek?
Valld be, hogy mit tettél. Ha képes megbocsájtani neked, te pedig magadnak. Akkor ezt vegyétek egy új kezdetnek.
Ha pedig nem, akkor vessetek véget a kapcsolatnak.
A következő kapcsolatot lehet jobban értékeled majd.
"Azoknak uzenem hogy tudom, es tisztaban vagyok vele hogy hibaztam, de az eletbe nincs olyan ember aki ne hibazna."
Tisztázzunk valamit. Igen, minden ember hibázik. Hiba az, ha elfelejtesz valamit venni a boltban, hiba az, ha elszámolsz valamit és stb. Amit te csináltál az már nem hiba, hanem megcsalás, a másik átverése, a másik leszarása. Remélem érted mi a kettő között a különbség, bár valószínű nem. A szex nem 1-2 perc, ahhoz le kell vetkőzni, az egy folyamat mire eljut odáig az ember, vagyis míg eljutottatok oda, bőven lett volna időd nemet mondani, de nem tetted. Plusz nem is hirtelen felindulás volt, mert másnap ment fel hozzád a lány, te meg adtad alá a lovat, szóval ne papolj itt arról, hogy mindenki hibázik. Könyörgöm még 1 nap is eltelt, és te ezek után sem utasítottad el, hanem belementél, most meg itt picsogsz mint egy kisgyerek és sajnáltatod magad. Ha akkor férfi voltál és meg tudtad du.gni a csajt, akkor öregapám most is legyél férfi, állj oda a barátnőd elé, mondj el neki mindent és szakíts vele, mert jobbat érdemel nálad. Ne a múltba kapaszkodj, lényegtelen, hogy milyen szép pillanataitok voltak régen, az már elmúlt. Légy férfi, szakíts a barátnőddel és hagyd, hogy olyan férfit találjon, aki valóban szereti.
Szerintem idő kérdése és úgyis kiderül a megcsalás. Vagy a harmadik fél fog kitálalni, vagy te bevallod.
Ha nem bírsz a lelkiismereteddel, akkor valld be és jöjjön aminek jönnie kell. Lehet nem dob ki, de lehet, hogy igen.
De szerintem tisztább, ha nem hazudsz neki, ilyen titokkal nem lehet sokáig együtt élni.
30n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!