Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 eve vagyok egyutt a barátnőmmel, mit tegyek?
Jaja. Most mejd senki sem akar veled lenni. Szokj hozzá a gondolathoz, hogy szingli leszel!
Meg a leendő exednek számolj be a kalandodról! Ha már tettél valamit, akkor illik vállalni érte a felelősséget :)
A lány helyében kidobnálak. Nekem nem kellene egy ilyen anyámasszony-katonája.
Egy férfi ne sírjon hanem legyen tartása, álljon ki és vállalja a tetteiért a felelősséget, a következményeket mindegy hogy mi lesz.
Ilyen sírós, következetlen, megbújós pasiktól a hideg is kiráz.
Te nem szereted a barátnődet, egyszerűen csak társfüggő vagy. Vagy csak kell valaki, aki kimossa a szaros gatyádat, meleg étellel vár, stb. , tehát valami szolgáltatásért, amire te döglusta vagy.
Közhely, de igaz: egy megcsaláshoz két ember kell. Nem, csak ő, hogy rád másszon, hanem az is, hogy te se hajtsd el. Mert nem tudom, tudod-e, de el is lehetett volna zavarni.
Hogy mit tegyél? Mondd el neki az igazat, hogy legalább el tudja dönteni, akar-e rád még egy másodpercet pazarolni rád, vagy sem.
Ne haragudj, de miután nem vagy egy jellemember, ennél jobb indulatú kommentet nem tudok, de nem is akarok írni.
Mi van a másik lánnyal? Szerinted ölbe tett kézzel fogja nézni, hogy együtt maradtok?
Hazudtál neki, szédítetted, és megígérted, hogy szakítasz, aztán együtt lesztek. Ha rájön, hogy csak megdugtad aztán felé se nézel, akkor garantált, hogy tenni fog érte, hogy szakítsatok.
Szakítani, méltósággal elhagyni, miután a háta mögött megcsaltad nem tudod, de felhívni magadhoz a másik csajt, egyértelműen kefélni az megy? Gondolom akkor nem sírtál.
Szedd össze a tökeid és ne húzd az idejét a barátnődnek (akutálisnak)- De ha van esze a másik sem kezd veled, nem kifejezetten bíztató kezdés egy kapcsolathoz, amit úgy kezdesz, hogy a másikat elcsábítod egy másik kapcsolatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!