Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a páromnak, hogy szakítani szeretnék?
Sziasztok.
1 éve vagyok távkapcsolatban. Azt kell tudni ez előtt nekem volt egy 3 éves kapcsolatom, együttélés, eljegyzés, majd egy csúnyább szakítás.
Elég magam alatt voltam akkoriban, eszem ágában sem volt új kapcsolatot kezdeni, azonban pár hónappal később megismertem valakit az interneten, elég messze lakott tőlem, de nagyon jókat beszélgettünk, szimpatikusak voltunk egymásnak.
Nem volt korábban távkapcsolatom, ez az első, akkor úgy gondoltam ez a legjobb megoldás. Havonta tudtunk csak találkozni, mert sokat dolgozom, a szakítás után több munkát vállaltam.
Az elmúlt 2 hónapban megváltozott, mindenről fotót kért, hova megyek, mit eszek, szinte jelentést kért mindenről. Eltiltott a fiú barátaimtól, 2 van akik több,mint 6 éve a barátaim. Elkezdte sürgetni az esküvőt, összeköltözést. Azt mondogatja ő meghal, ha elhagyom.
Tegnap este azt mondta sokat idegeskedett rajtunk, és ő kórházban fekszik meg fog halni, és még fotót is küldött. Ma pedig már támadott, hogy nem írok neki vissza, nem is szeretem, nem zavar engem.
Múlthéten konkrétan azért szidott le órákig, hogy utólag mondtam el neki, hogy a boltba mentem, ez megmutatja, hogy én nem szeretem..
Én nem tudom mi történt vele, de nekem ebből elegem van, szeretném lezárni, viszont sajnálom is, nem akarom, hogy csináljon valamit magával, vagy velem..
Hogy lehet a legegyszerűbben kimászni egy ilyen kapcsolatból?
Köszönöm, a segítséget!
Fhu hasonló volt nekem is, de ennyire nem volt elborult az agya.
Mindent leírtak előttem és csak kitartást kívánok hozzá! :(
Szerintem készülhetsz egy ideig arra, hogy zaklatni fog. Érdemes minden területen letiltanod és jó időre lekorlátozni a nyilvános képeket, bejegyzéseket, instán privátra rakni a profilt, facen is, képet lecserélni vagy letörölni.. kitartás a következő időszakhoz!
Akit érdekel esetleg, azoknak leírom mi történt.
Tegnap este volt egy nagyon hosszú beszélgetésünk telefonon, először azt hitte viccelek, majd azt mondta olyan vagyok, mint az ex párja, tegyük hozzá én sosem csaltam meg. Jöttek még egyéb sértések is, sírva ordítva. Nem sok szót hagyott nekem, csak kérdésekkel dobált..
Majd lenyugodott bocsánatot kért, és azt mondta várni fog rám, add időt nekem. Megmondtam neki ne várjon rám ő is szedje rendbe az életét, ahogyan én is.
Van egy olyan érzésem, hogy keresni fog még, de ahol tudom törlöm,tiltom, és meg kell mondjam sokkal nyugodtabb vagyok, amióta szakítottunk.
Mégegyszer köszönöm a válaszokat.
Örülök neki, hogy így döntöttél és meg merted lépni! A tegnapi viselkedése is bizonyítja, hogy nem normális. Exem ugyanezt csinálta, előbb nekem esett és ordítva lehordott mindennek, majd sírva könyörgött, ez ment hónapokig. Már bánom, hogy én nem tiltottam azonnal mindenhol, bár mi nagyon sokáig voltunk együtt és igyekeztem jóban maradni vele, mert akkor még el tudta velem hitetni, hogy tönkretettem őt azzal, hogy elhagytam.
Szóval jól cselekedtél, éld az életed és ne hagyd, hogy hasson rád még akkor sem, ha kamu profilról ír rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!