Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Gáz törölni a másik felet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz törölni a másik felet kulturált elválás után?

Figyelt kérdés
Közösségi oldalakról. Nem váltunk el haragban , de neki van már más , beszélni úgyse fogunk...
2019. ápr. 28. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem gáz, de ha szépen lett vége és neki már új párja van akkor miért foglalkozol ilyen jelentéktelen dologgal? Nem oszt és nem is szoroz ha ott van nálad mint ismerős. Az ő életét ez semmibe sem befolyásolja.
2019. ápr. 28. 19:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én is törlöm/tiltom a szakítás után az exemet. Mi értelme figyelni?
2019. ápr. 28. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2019. ápr. 28. 19:45
 4/6 A kérdező kommentje:

1, kicsit elegem van az exekből. mindig igyekeztem kultúrált ember módjára viselni a szakítást, és akként szakítani. ez tök rendben van, de az exeim benne is maradtak az életemben valamilyen szinten.

az elsővel baráti viszonyban vagyok, de ő egy jó ember, és nem bántottuk egymást.

a második... vele is heti többször beszélünk, pedig közel sem jó, sokat szenvedtem vele, de hát évek elteltek, túlvagyok rajta.

a harmadik egy borzalom volt, szerencsére már kb egy éve nem keresett, nem is akarom. mondanom se kell, hogy előtte elég gyakran keresett, én meg jópofiztam, de belül haragudtam.

ez az utolsó is katasztrófa volt. érted, alig telt el egy kis idő, már mással volt, és egyáltalán semmibe se nézett a kapcsolat x idejében.

be vagyok tőlük sokalva, talán nem kéne mindenkit benne tartani az életemben. talán néha kilehetne vágni egy párat.

2019. ápr. 28. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Én mindegyiket töröltem és utána tiltottam is egyben. Pont azért, hogy ne nézegessem többet.
2019. ápr. 28. 20:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Jobb, ha törlöd az életedből. Nem fájdítod a szíved feleslegesen.
2019. máj. 3. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!