Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz törölni a másik felet kulturált elválás után?
1, kicsit elegem van az exekből. mindig igyekeztem kultúrált ember módjára viselni a szakítást, és akként szakítani. ez tök rendben van, de az exeim benne is maradtak az életemben valamilyen szinten.
az elsővel baráti viszonyban vagyok, de ő egy jó ember, és nem bántottuk egymást.
a második... vele is heti többször beszélünk, pedig közel sem jó, sokat szenvedtem vele, de hát évek elteltek, túlvagyok rajta.
a harmadik egy borzalom volt, szerencsére már kb egy éve nem keresett, nem is akarom. mondanom se kell, hogy előtte elég gyakran keresett, én meg jópofiztam, de belül haragudtam.
ez az utolsó is katasztrófa volt. érted, alig telt el egy kis idő, már mással volt, és egyáltalán semmibe se nézett a kapcsolat x idejében.
be vagyok tőlük sokalva, talán nem kéne mindenkit benne tartani az életemben. talán néha kilehetne vágni egy párat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!