Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet ezt túlélni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ezt túlélni?

Figyelt kérdés

Azt hiszem nem is kérdezni akarok, csak inkább kiírni a bánatomat...

Egy baráti összejövetelen találkoztunk először, nem nagyon beszélgettünk, csak bemutattak egymásnak. Nem igazán fogott meg, külsőre sem tetszett különösebben. Másnap bejelöltem face-en, mert el akartam kérni tőle azokat a fotókat és videókat, amiket csinált (többek között ezért sem volt túl szimpatikus, mert állandóan a telefonján lógott). Miután visszaigazolt, ráírtam. Este 8 körül lehetett. Éjfél utánig beszélgettünk, folyamatosan. Akkor is csak azért hagytuk abba, mert másnap meló volt.

Hihetetlen élmény volt, még soha senkivel nem éreztem ezt. Ez az, amikor valakivel tényleg egy hullámhosszon vagy. Már akkor tudtam, hogy ő lesz a feleségem.

Következő nap találkoztunk. Nem is emlékeztem így rá, de számomra ő volt akkor a világ legszebb nője (még most is). Utólag mondta el, hogy ő is hasonlóan érzett velem kapcsolatban. Nem jöttünk össze azonnal, mert mindkettőnknek furcsa és gyors volt ez az egész. De azon a héten minden nap találkoztunk, napközben amennyire a munkánk engedte, végig cseteltünk. Hétvégén mondtuk ki, hogy akkor mi egy pár vagyunk.

Másfél évig voltunk együtt. Nagyon intenzív volt a kapcsolatunk. Annyi élmény, öröm, boldogság a korábbi kapcsolataimban együttvéve összesen nem volt, pedig voltak 3-4 éves kapcsolataim is. Közös jövőt terveztünk, idén nyáron akartam megkérni a kezét.

Aztán valami megváltozott. Ő sem tudta mi. Szinte egyik napról a másikra eltávolodott tőlem. Mi mindent megbeszéltünk, rengeteg minőségi időt töltöttünk együtt. Kérdeztem mi a baj, próbáltam segíteni neki, helyrehozni a dolgokat. Pár hét múlva szakított, azt mondta elmúlt.

Ennek már 3 hónapja. Azóta is hetente többször beszélünk, találkozunk. Nagyon nehezen engedtük el egymást, de a szakítás óta szex nem volt. Soha nem veszekedtünk, maximum összekaptunk valamin, inkább csak vitatkoztunk. Most sem volt semmi ilyesmi.

De ma (ill. már tegnap) bejelentette, hogy alakul valakivel valami és nem tud úgy vele lenni, hogy én jelen vagyok az életében. Kérte, hogy többé ne találkozzunk. Megértettem. Nincs harag bennem, csak iszonyatosan fáj, szomorú vagyok. Minden álmom szertefoszlott, nem ő életem párja, nem ő lesz a feleségem, nem ő lesz a gyermekeim anyja, nem ő vele fogok megöregedni.

Volt már több kapcsolatom, tudom hogy milyen egy szakítás, tudom hogy majd elmúlik, tudom hogy majd jön valaki más. De most nem akarok mást, csak őt. Meg visszakapni a korábbi életemet, folytatni azt a másfél évet.

34/F

2019. ápr. 27. 01:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok tapasztalt ezen a téren, de a te történeted nagyon hasonlít az enyémre. Én végtelenül szerelmes voltam egy lányba és ő is belém, és még csak a második éve ismertük egymást de már én is azon voltam, hogy megkérjem a kezét. Na ekkor elkövettem egy iszonyatosan nagy hibát... Olyan helyen akartam megkérni a kezét ahova mindig is el akart egyszer jutni, csak nem tudtam hogy hova, mert két év alatt nem volt sok időnk utazni a meló miatt és azt hittem árulkodó jel lenne az, ha csak úgy megkérdezném tőle hogy mi az a hely, ország, vagy tengerpart ahova mindig is el akart volna jutni egyszer az életben, szóval úgy döntöttem, hogy megkérdezem a legjobb barátnőjét. Ez az a dolog amit a mai napig bánok mint a kutya, de soha nem tudtam volna ennek a kimenetelét előre megjósolni. Szóval megkérdeztem, és rávágta, hogy Párizs. Eléggé furcsáltam a dolgot, mert barátnőmből sose néztem volna ki azt hogy az ilyen romantikus helyeket kedveli. Legelsőre nem is akartam elhinni, de azt hittem hogy ha már ő a legjobb barátnője akkor csak tudnia kell... Szóval elkezdtem minden hónapban pénzt félretenni de napról napra azt vettem észre, hogy a barátnőm valamiért elhidegül tőlem. Akárcsak ti, mi is mindent átbeszéltünk, igazából nem is volt soha semmilyen titkunk amit rejtegettünk volna egymás elől. Nem értettem hogy mi a baja, és ez volt az első olyan dolog amiről nem akart beszélni. Egy héten belül szakított velem. Úgy éreztem mintha a szívemet tépték volna ki a helyéről, és fogalmam se volt arról, hogy mit szúrtam el vagy mit tehettem volna másképp. 5 év eltelt azóta, és soha nem írt rám, nem is találkoztunk, és nem is hívott. Nem válaszolt semmire se, a szülei is ajtót zártak. Aztán egy napon az edzőterembe érkezik egy új srác, nagyon rendes, beszédes, összehaverkodunk, és egyszer csak szóba jön a "van-e barátnőd" téma. Mondom neki hogy nekem volt 2 de a második akivel két évet voltam együtt az a két év volt az egész életem fénypontja. Előveszi a telefont, és mutatja, hogy 5 éve ezzel a lánnyal jár. Nézem a képet és elsápadtam amikor azt látom hogy a volt barátnőm van rajta. Észre is vette rajtam, és megkérdezte hogy ismerem-e. Elmondtam neki a történetet, és mondja, hogy én mekkora egy utolsó patkány vagyok, hogy a lány szívét összetörtem. Itt már tényleg nem tudtam hogy mi a fene történik, de egy kis utánajárással kiderítettem hogy az exem legjobb barátnője leszbikus volt és betelt nála a pohár amikor megtudta hogy el akarom jegyezni az exemet akit ő is kinézett magának. Fotósnak tanult, és össze photoshoppolt olyan képeket amiken úgy látszik mintha én ölelkeznék egy másik lánnyal, és annyira jól megcsinálta hogy az valami elképesztő... Ezután kitalált hozzá egy kis történetet, és ez elég is volt ahhoz hogy tönkretegye a jövőmet. Azóta sikerült beszélnem az exemmel, ő is már korábban rájött a csalafintaságra, de már addigra összejött ezzel a másik sráccal és nem akarja otthagyni a bűntudata miatt, annak ellenére hogy nekem beismerte azt is, hogy a velem töltött idő sokkal értékesebb volt. Lehet, hogy nálatok is egy harmadik személy miatt történik mindez.
2019. ápr. 27. 02:06
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Úgy viselkedsz, mint valami tini... Egy másfél éves, hosszúnak nem mondható kapcsolatról van szó. Túl lehet élni... Nem kell túldramatizálni.
2019. ápr. 27. 02:32
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Ráadásul 34 vagy, nem 50.
2019. ápr. 27. 07:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel, kitartás!
2019. ápr. 29. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!