Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megis mit kellene tennem? Hagyni vagy keresni?
Figyelt kérdés
Persze magamtol is kerdezhetnem, hogy en mit varok, de nem en kezdemenyeztem a szakitast. A baratom azt mondta ez a kapcsolat nem mukodik igy. Nagyon megvisel es nagyon szomoru vagyok emiatt hogy o igy latja. De megsem szakitottunk. Legalabbis az anyukajanak ezt mondta, "megbeszeltuk, hogy nem mukodik igy a kapcsolat, de nem szakitottunk". Azota nem beszeltunk. Most akkor gondolkozik? Ilyenkor mi a jobb? Irogatni? Vagy hagyni hogy atgondolja ?2019. ápr. 25. 21:51
1/1 anonim válasza:
Mindenképpen hagyd gondolkodni, ne írogass ha egy tanácsot adhatok! Èn írogattam és hónapokra elbasztam vele... Utána mikor már nem írogattam magától jelentkezett! Szerintem most egyàltalán tudomást se vegyèl róla! Légy türelmes, nagyon türelmes! Ha hiányzol neki, szeret , akkor jelentkezni fog. Az enyém jelentkezett! Igaz, hogy addig majd meg pusztultam... 🥴
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!