Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg?
Szakítottam a párommal de nem érti meg. Itt van velünk a lakásba és állandóan puszilgat meg ölelget és bujik hozzám. Már van hogy durvábban odaszólok neki és olyankor mindig én vagyok a rossz hogy ne kiabálják már vele és vegyem emberszámba. Sajnos haza menni nem tud mert többszáz km távolságra lakik. A kisujja lesérült amire ma véletlenül én is rátérdeltem. Vezetni emiatt bem tud. A kórházba nem megy be megrongeneztetni mert a rontgensugar karos. De így viszont nem tudjuk hogy eltört vagy csak zúzódott. Most meg jó ideig itt lesz velünk. Lesz baba is de annyit idegeskedek mellette a hulye kérdésein és azon hogy megmondja mit hogyan kellene csinálnom hogy jobb anya lehessek. Volt hogy a gyerekemre is mondott meg ram.is hogy szar anya vagyok. Kicsinyenként elhidegültem tőle a 6 hónap alatt. Most hogyan legyek így nyugodt? Még fürödni se tud egyedül azt is én segítek neki.Most veszekedés nincs mert részemről alig beszélek és ha tehetem kerülöm de mindig próbálkozik. Már nem tudok szerelmes lenni belé. Ő meg csak ezt hajtogatja hogy mindennél jobban szeret. Leginkább azzal takarózik hogy a közös gyerekünk miatt nem akar szakítani. De én már 1000-szer elmondtam neki hogy részemről vége és már nem tudom újra kezdeni. Már 4szer szakitottunk de pár nap alatt mindig hajlottam az újrakezdésre. Ugyanoda vezetett.
Vélemények? Volt valaki ilyen helyzetben?
N
Hey you, my lovley little sister! Come on, tell me please, where is your crazy, motherfucker boyfriend?
Ez volt az első gondolatom...
A pasid beteg, szólj a csalàdodnak.
Pattogatott kukoricát valaki?
32/f
Úgy megnézném a gyerek már rendes öntudatán mit szólna az ilyen "becsúszot" állásfoglalásokhoz.
Egyébként ilyet megtud valaha a gyerek vagy azért vigyáznak rá, hogy ne?
32/f
"A kisujja lesérült amire ma véletlenül én is rátérdeltem. Vezetni emiatt bem tud. A kórházba nem megy be megrongeneztetni mert a rontgensugar karos"
Te ezt a mesét megeszed?!?!?! :'D
Rakd ki, felnőtt férfi, de igazából egy ovis, akinek bibis az ujja.
Dehogy nem tud vezetni :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!