Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem érti meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg?

Figyelt kérdés

Szakítottam a párommal de nem érti meg. Itt van velünk a lakásba és állandóan puszilgat meg ölelget és bujik hozzám. Már van hogy durvábban odaszólok neki és olyankor mindig én vagyok a rossz hogy ne kiabálják már vele és vegyem emberszámba. Sajnos haza menni nem tud mert többszáz km távolságra lakik. A kisujja lesérült amire ma véletlenül én is rátérdeltem. Vezetni emiatt bem tud. A kórházba nem megy be megrongeneztetni mert a rontgensugar karos. De így viszont nem tudjuk hogy eltört vagy csak zúzódott. Most meg jó ideig itt lesz velünk. Lesz baba is de annyit idegeskedek mellette a hulye kérdésein és azon hogy megmondja mit hogyan kellene csinálnom hogy jobb anya lehessek. Volt hogy a gyerekemre is mondott meg ram.is hogy szar anya vagyok. Kicsinyenként elhidegültem tőle a 6 hónap alatt. Most hogyan legyek így nyugodt? Még fürödni se tud egyedül azt is én segítek neki.Most veszekedés nincs mert részemről alig beszélek és ha tehetem kerülöm de mindig próbálkozik. Már nem tudok szerelmes lenni belé. Ő meg csak ezt hajtogatja hogy mindennél jobban szeret. Leginkább azzal takarózik hogy a közös gyerekünk miatt nem akar szakítani. De én már 1000-szer elmondtam neki hogy részemről vége és már nem tudom újra kezdeni. Már 4szer szakitottunk de pár nap alatt mindig hajlottam az újrakezdésre. Ugyanoda vezetett.

Vélemények? Volt valaki ilyen helyzetben?

N

2019. ápr. 18. 18:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Hey you, my lovley little sister! Come on, tell me please, where is your crazy, motherfucker boyfriend?

Ez volt az első gondolatom...

A pasid beteg, szólj a csalàdodnak.

2019. ápr. 18. 18:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
De eszes felcsinált így mindig láthat.
2019. ápr. 18. 18:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Pattogatott kukoricát valaki?

32/f

2019. ápr. 18. 18:48
 4/13 A kérdező kommentje:
Inkább úgy mondom hogy becsúszott. De most nem ez volt a kérdés.
2019. ápr. 18. 19:20
 5/13 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
Harmonikus párkapcsolat. Nesze neked. Miért nem lépsz már le végre tőle? Ez még nekem is kínszenvedés így az éteren keresztül.
2019. ápr. 18. 19:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgy megnézném a gyerek már rendes öntudatán mit szólna az ilyen "becsúszot" állásfoglalásokhoz.

Egyébként ilyet megtud valaha a gyerek vagy azért vigyáznak rá, hogy ne?

32/f

2019. ápr. 18. 20:14
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért játszmázik, mert hagyod. Ha lesérült a kisujja, nem tud hazamenni? Adj neki ötezret vonatra, és pá. Plusz minek fürdeted? Ne már.
2019. ápr. 18. 22:32
 8/13 A kérdező kommentje:
5 órát nem tud levezetni úgy hogy csak 3 ujjal fogja a kormányt.
2019. ápr. 19. 07:25
 9/13 A kérdező kommentje:
Meg vannak itt cuccai amivel tele lenne az autója. Mondtam ha elmegy mindent vigyen. Vonatra nem száll. Azt mondta megkéri az egyik haverját jöjjön el érte. Mondtam akkor kettőt hívjon hogy az autóját is elvigyék egyúttal. Nem akarom hogy az anyja rám magyarázzon hogy amíg nincs itt tönkreteszem az autóját meg használom. Szokott kombinálni meg nem is szeret pedig még nem is találkoztunk személyesen. Egy képről egyből azt mondta rám tipikus cigány kinézetem van pedig fehér vagyok.
2019. ápr. 19. 07:30
 10/13 anonim ***** válasza:

"A kisujja lesérült amire ma véletlenül én is rátérdeltem. Vezetni emiatt bem tud. A kórházba nem megy be megrongeneztetni mert a rontgensugar karos"

Te ezt a mesét megeszed?!?!?! :'D

Rakd ki, felnőtt férfi, de igazából egy ovis, akinek bibis az ujja.

Dehogy nem tud vezetni :'D

2019. ápr. 19. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!