Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély rá hogy visszajon hozzám?
Szakított velem a barátom. Rá egy hónapra összejott egy lánnyal, akinek megtudtam hogy komolyan mentális problémái vannak. Dühkitörés, gyermekkori traumák. A szakításunk egyik fő oka az volt hogy nem tudta kezelni a kisebb problémáinkat, nekem is vannak egészségügyi gondjaim, köztük azokat sem. Bár tudni kell hogy ezek olyan jellegűek hogy szívritmuszavarom van és nem ihatok kávét... Nem ilyen súlyos jellegű, ami kihat a mindennapokra. Én még nagyon szeretem őt, és tudom elítélendő de várom vissza. Az utolsó beszélgetésunkkor azt mondta hogy szép volt velem, de elmúlt, ő már mást szeret.
Úgyis bennem lesz a remény sokáig, de ilyen előzményekkel talán egy picivel nagyobb az esély hogy rájojjom hogy én vavyok az igazi 😔 utópisztikus kapcsolatot képzelt el, nálunk nem voltak nagy problémák, de egy személyiségzavaros lány mellett bizros hogy lesz...
Mit gondoltok? Őszintén. El kellene engednem őt, tudom.
Rengeteg igazságtalan dolgot meg fogsz még kapni az élettől, meg másoktól.
Nekem van már kapcsolatom, de én is félrehúzom a számat, mikor meglátom, hogy akivel régebben kavartam, többre tart nálam egy családos nőt. Őt felvállalja, és rá jut ideje. Csak én ezen már nem akadok fent.
Neked is a legjobb adható tanács, hogy ne foglalkozz velük. Nem vesztettél vele semmit,abszolút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!