Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van még esély rá hogy visszajo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esély rá hogy visszajon hozzám?

Figyelt kérdés

Szakított velem a barátom. Rá egy hónapra összejott egy lánnyal, akinek megtudtam hogy komolyan mentális problémái vannak. Dühkitörés, gyermekkori traumák. A szakításunk egyik fő oka az volt hogy nem tudta kezelni a kisebb problémáinkat, nekem is vannak egészségügyi gondjaim, köztük azokat sem. Bár tudni kell hogy ezek olyan jellegűek hogy szívritmuszavarom van és nem ihatok kávét... Nem ilyen súlyos jellegű, ami kihat a mindennapokra. Én még nagyon szeretem őt, és tudom elítélendő de várom vissza. Az utolsó beszélgetésunkkor azt mondta hogy szép volt velem, de elmúlt, ő már mást szeret.

Úgyis bennem lesz a remény sokáig, de ilyen előzményekkel talán egy picivel nagyobb az esély hogy rájojjom hogy én vavyok az igazi 😔 utópisztikus kapcsolatot képzelt el, nálunk nem voltak nagy problémák, de egy személyiségzavaros lány mellett bizros hogy lesz...

Mit gondoltok? Őszintén. El kellene engednem őt, tudom.

2019. ápr. 12. 15:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Rengeteg igazságtalan dolgot meg fogsz még kapni az élettől, meg másoktól.

Nekem van már kapcsolatom, de én is félrehúzom a számat, mikor meglátom, hogy akivel régebben kavartam, többre tart nálam egy családos nőt. Őt felvállalja, és rá jut ideje. Csak én ezen már nem akadok fent.

Neked is a legjobb adható tanács, hogy ne foglalkozz velük. Nem vesztettél vele semmit,abszolút.

2019. ápr. 12. 18:01
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, biztos nem lesz könnyű soha. Rossz lesz látni mással, akárki is legyen az. De lehet így kellett lennie, hosszútávon
2019. ápr. 12. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!