Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szakítás után egy gazdag fiúval jön össze?
Sziasztok!
A bnommel 2 hónapja szakitottam. 3 évig voltunk együtt, nagyon sok mindent meg éltünk. Sajnos az első 1,5-2 évben nem igazán vettem komolyan, mert 11 évvel fiatalabb nálam. Amikor megismerkedtünk 19,5 éves volt. A lényeg az, h elmentünk külföldre dolgoznin. Addig szinte mindig én tartottam el. Nálam lakott, stb... Haza értünk ősszel. Amit a nyáron keresett azt mind elköltötte egy autóra. Közben talált egy jó munkahelyet itthon, és egyre hanyagabb lett, nekem nem segített semmiben, es nem csinált semmit, és néha ez miatt össze is vesztünk. Novemberben elment, de rá 2 hétre már könyörgött, h magyon rossz neki nélkülem. Vissza engedtem. Igazából sajnos én sem becsultem meg eléggé a kapcsolatunk alatt, és sokszor nem foglalkoztam vele, amit meg nem sikerült megbocsátani magamnak. 2 hónapja szakítottunk, de nekem nagyon hiányzik. Vissza akartam csinálni de ő most érdekes módon nem akart visszajönni. Aztán kiderült, h már egyből lett más. Egy velem hasonló korú srác, akinek már van egy gyereke, viszont nagyon sok pénze van, és átlagon felüli élete. Amikor szetmentunk sírt, mert hogy neki én voltam az első nagy szerelme... Mégis 1 hét múlva már mással volt. Most ha néha beszéltünk teljesen elutasító volt, és flegma. Szerintetek? A pénz ennyire elvihet valakit. Hozza teszem, h nálam sem kellett nélkülözni, és kapott tőlem is szép dolgokat, de azt a szintet én meg nem értem el. Vissza jöhet v.ki ha már megérzi, h milyen egy gazdag ember mellett az élet?
Neked tényleg ez a lány kell?
Engedd el, emlékezz a szép dolgokra és keress egy lányt, aki megérdemli, hogy megbecsüld és tedd is meg.
"és velem meg teljesen lekezelő meg elutasító. Pedig 3 évig en tartottam el. Az autójára is adtam penzt"
Pénzért nem lehet szerelmet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!