Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátom teljesen megőrült,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom teljesen megőrült, miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

25 évesek vagyunk, 1 éve vagyunk együtt, illetve voltunk. 2 hete szakított velem, nagyon kegyetlenül, a semmiből, előző nap még boldogan ünnepeltük a szülinapomat és másnap közölte, miután ottaludtam nála, hogy ő neki ez a kapcsolat nem ad semmit, úgy érzi nem is szeretem, biztos meg is csalom és menjek el a lakásából azonnal, ő eldöntötte, végleg vége.

Nyilván kiakadtam, mert nagyon szeretem és pár dolgot a fejéhez vágtam, hogy pl. Jó szemét vagy, meg gratulàlok és hasonlók.

2 hétig nem is keresett, de egyszer csak írt, hogy találkozzunk. Hagytam, hogy 2 napig írogasson, kérleljen, majd belementem a taliba. Megbeszéltük a dolgokat, filmeztünk, szexeltünk, jól elvoltunk.

Másnap felébredtünk és ő így szól: - NA! SZEDD MÁR ÖSSZE MAGAD, HALADJÁL, DOLGOM VAN, MENJÉL EL!

Mondom, azt hittem együtt reggelizünk, mi dolgod van? (Szabadnapos volt)

Erre ő: Semmi közöd hozzá! Tudtam, hogy nem kellett volna újra beengedjek ide mert megint csak rámtapadsz, húzz el innen!

Ismét gratuláltam neki és elmentem, nem tartott vissza, csak nyomkodta a telefonját miközben mentem ki és ilyeneket énekelt, hogy “ment a hűtlen nehéz fejjel” .

Én ezekután elmentem és letiltottam mindenhol.

Este még felhívott az anyukája és mondta, hogy kiment hozzá és közölte vele, hogy az Anna(azaz én) kidobott.

Mi van?? Ő hajított ki másodjára is nagyon gáz módon!!!

MIÉRT CSINÁL ILYET VALAKI??? Megőrült?

2019. ápr. 4. 11:28
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Említettem, hogy letiltottam, tehát már nem hagyom, hogy hülyét csináljon belőlem, sehol nem tud elérni, hacsak nem jön ide a hàz elé! Hozzáteszem én voltam a legnormálisabb barátnője, mind belsőleg, mind külsőleg, nem egy nagy szám a csávó, de én szerettem! A kedvesség nem vált be, hát most bekeményítek!
2019. ápr. 4. 11:58
 12/20 A kérdező kommentje:
Ja és minden nap 6 új nőismerőse lesz, tehàt kétlem, hogy lenne konkrétan valaki...😂
2019. ápr. 4. 11:59
 13/20 anonim ***** válasza:
71%

Honnan tudod, ha letiltottad? 😉

Onnantól kezdve láthatatlanok vagytok egymás számára. Érdekes...🤔

2019. ápr. 4. 12:24
 14/20 A kérdező kommentje:
Te vagy az érdekes😌
2019. ápr. 4. 12:25
 15/20 anonim ***** válasza:
Te vagy az érdekes... Azok után, hogy így bánt veled ahelyett, hogy rá sem gondolnák, még mindig rajta agyalsz. Nem tok mindegy ki és miért csinál ilyet? Ha megtette, minden lényeges dolgot elárul róla. Hogy milyen ember. Hogy te pedig még mindig vele foglalkozol, az viszont...na tudod. Felejtsd el! Nincs itt kérdés, tisztán világos minden. Hagyd a múltat, ne érje, hogy mit csinál egy ilyen ember.
2019. ápr. 4. 12:42
 16/20 anonim ***** válasza:
*érdekeljen
2019. ápr. 4. 12:43
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Igazából a kérdésben a "barátod" már a kérdés elején leírta magát, te pedig ott, hogy a kéthetes "nem írt semmit" után, egyrészt hagytad, hogy 2 napig puhítson, aztán lefeküdtél vele. Miért?

Ha valaki így elzavar és aztán 2 hétig nem is keres, annak nem kellene hagyni, hogy írogasson 2 napig, hanem ignorálni, vagy közölni vele, hogy "csak magadat járatod le"...

Aztán ez a 2 napos írogatás elég volt ahhoz, hogy lefeküdj vele megint? Hol a méltóságod? Meg amúgy is, ha valaki így elzavar és 2 hétig le se szar, utána - nekem legalábbis, igaz én nem vagyok nő, de fordított nemekkel - nem menne az, hogy lefeküdjek vele úgy, hogy ez még "ott lóg a levegőben"...

Nem értelek, ez teljesen értelmetlen cselekedet volt, ki is használta, mivel már a sztori elején lejött - nekem legalábbis - hogy milyen emberről van szó. Lazán kihasználta.

Tanulj az esetből, mást nem tehetsz.

2019. ápr. 4. 13:19
 18/20 anonim ***** válasza:
49%
Van esély rá hogy valaki bekavart...Párodnak elhintették hogy biztos forrásból tudják hogy megcsalod, a nők úgyis ilyenek, és mivel meggyőző karizmatikus egyén/egyének adták elő ezt neki, rögtön kivívták imádatát és minden szavukat elhitte. A hülyéje. Te meg nem érted mi baja, szokásos történet.
2019. ápr. 4. 14:36
 19/20 A kérdező kommentje:

A pozitív válszokat köszönöm, a többieket meg remélem a semmiből kivágja aasszony és akkor már nem lesznek ilyen lazák!

Puszi

2019. ápr. 4. 16:45
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Elég primitíven viselkedik, szerintem hagyd ott. Aki 25 évesen ilyeneket csinál annál azért vannak problémák.

Nem lehet, hogy haragszik rád valami miatt csak nem mondja ki?

2019. ápr. 4. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!