Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti bosszút állnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti bosszút állnátok egy ilyen szakítás után?

Figyelt kérdés
7hónapja történt ,azóta sem tudtam talpra állni.A történet a kovetjező.Kedves exem úgy szakított velem,3,5 év után ,hogy eltűnt 3 napra.Nem reagált semmire ,sms,viber stb.Majd elmentem hozzajuk es a szobajaban talaltam egy laptopot tele egy csaj képével...utolértem ,nagy nehezen az exemet telefonon.És egy ismeretlen nő szólt bele,mondja szivesen adja itt ül az ölében.Átadta a telefont es minden tovabbi nélkül kidobott telefonban.Azt mondta őt szereti stb.A történetnek nincs vége kiderült,hogy az exem végig hazudozott történeteket kreált,kitalált embereket,akik nem is léteznek.És ami a csúcs ,hogy kiderult van egy eltitkolt lánya egy mádik nőtől azt terhesen ,hagyta magára.
2019. márc. 28. 11:35
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
... hát én max. röhögnék, főleg a csajon, hogy megérdemelte...
2019. márc. 28. 16:33
 32/33 A kérdező kommentje:
A csaj is egy retardált nem tudom ,mikor jöhetek össze,szerintem már egy hónapja kavarhatak.Facebookon átküldte a közös képeiket,hogy ők,milyen boldogok nézzem meg.. smárolnak a képejen es egyúttal,hogy ne tudjak reagálni letiltott.30 éves nőről beszélünk,ő is kapcsolatban volt 3 éves kapcsolatot hagyott ott.És még ezt is hallgathattam ,hogy mindketten otthagytak egy 3 éves kapcsolatot, megtalálták egymásba a nagy Ő-t,ez egy spirituális kapcsolat..no comment.
2019. márc. 28. 16:59
 33/33 anonim ***** válasza:
Na, mi lett azóta, mesélj nekünk...
2022. okt. 18. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!