Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti bosszút állnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti bosszút állnátok egy ilyen szakítás után?

Figyelt kérdés
7hónapja történt ,azóta sem tudtam talpra állni.A történet a kovetjező.Kedves exem úgy szakított velem,3,5 év után ,hogy eltűnt 3 napra.Nem reagált semmire ,sms,viber stb.Majd elmentem hozzajuk es a szobajaban talaltam egy laptopot tele egy csaj képével...utolértem ,nagy nehezen az exemet telefonon.És egy ismeretlen nő szólt bele,mondja szivesen adja itt ül az ölében.Átadta a telefont es minden tovabbi nélkül kidobott telefonban.Azt mondta őt szereti stb.A történetnek nincs vége kiderült,hogy az exem végig hazudozott történeteket kreált,kitalált embereket,akik nem is léteznek.És ami a csúcs ,hogy kiderult van egy eltitkolt lánya egy mádik nőtől azt terhesen ,hagyta magára.
2019. márc. 28. 11:35
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Én soha nem voltam a bosszú az agresszió híve.Vele és mindenkivel következetesen,normálisan bántam.Még szakítás után is könxörögtem,hogy beszéljük meg normálisan,hisz mégiscsak valamiért együtt voltunk.Váladzolva könnyű lenne bosdzút állni, az új feleségének csak el kell küldenem a bírósági papirokat-benne van ,hogy lemondott egy gyerekről.Ha nekem 3,5alatt nem mondta el nrku sem fogja hazugsag minden ,szava.Nagyon durva ez az egész az exe azt mondta valmi baj van a fejével.
2019. márc. 28. 11:57
 12/33 LazyJones ***** válasza:
65%
Ezzel csak az a baj, hogy a felesége és a gyerekük életét fogod összedönteni, nem (csak) az övét. Ők megérdemlik ezt?
2019. márc. 28. 11:59
 13/33 anonim ***** válasza:
30%

"itt ül az ölében."

Nem értem..

A pasi miért ült a csaj ölében?

2019. márc. 28. 11:59
 14/33 Noblesse Oblige ***** válasza:
79%

A legjobb bosszú egy ilyen számára az, ha te talpra állsz, jobb életet élsz, kivirulsz. Őt úgyis utol fogja érni a nyomor egy ilyen élettel és mentalitással.

Ezt azért mondom, mert ismertem ilyen esetet. Ott a nő felesége volt egy ilyen embernek. Aztán robbant a bomba. Kiderült nem is ismerte a férjét igazán. Igaz nagyon nehezen állt talpra, de pont a legnagyobb lelki nyomor közepén sikerült megtalálnia a hivatását. Saját vállalkozásba kezdett, most jól kereső üzletasszony. Egy támogató második férjjel és 2 kislánnyal. Az exférje pedig egy ideig vígan élte életét, de aztán sikeresen magára haragította a törvényt, a navot, haverjai elfordultak tőle, a kövi nője is csak gyerektartással sápolta le. . Már annyira kétségbe volt esve, hogy az exfeleségének könyörgött segítségéért. Az pedig "minden jót!" kívánt és elegánsan becsukta az ajtót az orra előtt.

Szerintem gondolj a helyzetedre úgy, mint egy új lehetőségre. Új életet kaptál. Építsd fel az életed, légy boldog. Ez lesz a legjobb bosszú az életben amit adhatsz. Hogy őt a margóvonalra kiírod az életed történetébe, mert egy fejezetet sem érdemel meg.

2019. márc. 28. 12:01
 15/33 anonim ***** válasza:
42%

Nehéz lehet, de talpra fogsz állni.

Semmi jele nem volt? Rossz érzésed?

2019. márc. 28. 12:05
 16/33 A kérdező kommentje:
Lehet nem tiszta a story az előttem lévő exét hagyta ott terhesen,vele felvettem a kapcsolatot .Ő azt mondta ,hogy valami agyi baja van de komolyan.Vele is ugyanaz volt nagy szerelem eljegyzes majd gyerek.Konkrétan ,mialatt együtt voltak begyógyszerezte magat meg ilyenek Maj szó nélkul ,mint nálam eltűnt,csak a lany nar terhes volt.Én erről semmit sem tudtam:/
2019. márc. 28. 12:05
 17/33 A kérdező kommentje:
Jelek voltak,furcsa volt mindig is de nagxon rajongva szeretett,majd minden tovabbi nelkul egxik napról a másikra ,mintha idegen lennék.Olvastam ,hogy a borderlines személyisegzavar ilyen.
2019. márc. 28. 12:09
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, miért foglalkozol vele. A gyerekét elhagyta, téged kidobott, baj van a fejével is ...igazából örülnöd kéne, ehelyett újabb kérdést írsz ki róla. Te mazochista vagy? Ne állj bosszút, se semmi ilyen. Inkább ünnepelj,a többi legyen az aktuális nőnek a gondja. Semmi értelme ilyen nyomorulttal foglalkozni.
2019. márc. 28. 12:10
 19/33 anonim ***** válasza:
63%
Hogy a fazonnal baj van, az nem kérdés. De te, kedves Kérdező, hogy nem vetted észre, hogy egy notórius hazudozóval élsz együtt?! Hogy tudott egy komplett családot eltitkolni? Tegyük fel, nem él a láthatási jogával, de a gyerektartást attól még fizetnie kell. Az nem hiányzott a kasszátokból? Csukott szemmel éltél mellette/vele?
2019. márc. 28. 12:11
 20/33 anonim ***** válasza:
26%

"kitalált embereket,akik nem is léteznek"

Ki a francnak képzeled magadat, hogy eldöntöd mi létezik és mi nem.

Ha kitalálta akkor létezik csak nem fizikai környezetben, hanem az ideák világában.

2019. márc. 28. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!