Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszik tönkre a barátnők a kapcsolatokat?
Féltékenység?
Jó móka?
vagy csak nem bírják elviselni ha a barátnőjük boldog?
A miénk most ment tönkre, barátnők miatt, teletömték a barátnőm fejét, és így vége lett.
Mindegyiknek van párkapcsolata, ilyen-olyan, de a miénk volt a legrégebbi és a legnormálisabb
Bocs és sajnállak, de akinek a barátnője szava dönti el, hogy kell- e neki a párja, az egy butaliba.
Vagy esetleg,- de tényleg csak talán,- volt valami, amit ők kívülállóként máshogy láttak, mint te, és azért tömték a fejét. Konkrétat mondott a barátnőd, hogy mi miatt szakítsatok?
Mellesleg nem minden barátnő ilyen, én mindig hozzáteszem a tanácsaimhoz, hogy neked kell végiggondolnod, és csak akkor adok tanácsot, ha tényleg komoly dolog.
Az okot nem tudom.
De én is ismertem olyan nőt, aki éveken át szekálta a barátnőket, bármilyen férfi is tűnt fel mellettük. Persze nem direktben, inkább ilyen sejtelmes célozgatásokkal, meg gonosz odaszúrásokkal.
Tavaly belefutottam a FB-on, egy igazi 160 kilós pasassal él együtt... hiába no, beütött a pánik, hogy egyedül marad.
(a barátnők meg megérdemlik, akik ezért dobták a férfit)
A barátnőknek az esetek 99%-ában tök igaza van. Eleve csak akkor fognak a szakítás mellett érvelni, ha a barátnőd már alapból sokat panaszkodik. Csak úgy a derült égből senki nem fogja azt mondani, hogy "figyu szerintem szakíts vele". Ahogy akkor se fogják ha a barátnőd állandóan dícsér hogy milyen jó a kapcsolat.
Nem teletömték a barátnőd fejét, hanem egy kis józan észt raktak bele. Nyilván a barátnőd jó párszor elsírta már nekik, hogy mennyire hulladék a kapcsolat. Most erre mit mondjon a barátnő? Hogy nem baj, legyen csak továbbra is boldogtalan?
Tényleg vannak ilyen manipulatív emberek, akik rátekerednek egy gyenge jellemre és izolálni próbálják.
De legtöbb esetben arról van szó, hogy a problémát nem veled beszélik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!