Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi feladja a komoly kapcsolatàt a prostitúció végett, miért ítéli el a környezete?
Komoly kapcsolatban sosem volt olyan fergeteges szexe, mint egy prostituàlttal, aki MINDEN vàgyàt kielégítette. Ez önmagàban hordozta, hogy nem kell màr neki a baràtnője, szakított.
Azóta mintha kicserélték volna. Anyagi gondjai nincsenek, így költheti a pénzt. A szexet élvezi végre, nem úgy, mint az elfàsult 2 éves komoly kapcsolatàban.
Miért ítélik el akkor,,ha boldog?
Mert ettől még kiégett és magányos lesz néhány éven belül. Nem biztos, de jó eséllyel.
Illetve elítélik a prostitúciót általánosan. Azt is, aki csinálja, meg azt is, aki igénybeveszi.
én aztán leszarnám...
mondjuk sajnálnám kicsit, hogy neki az a fergeteges, hogy érzelmek nélkül, undorból, gépiesen, beekizve leszopja egy prosti, és aznap ő az ötödik
Nők vàlszai nem érdekelnek azt elfelejtettem mondani.
Férfiak véleménye érdekek az esetről. Köszi.
férfi vagyok, úgy írtam a másodikat
nagyon is jól tudom, hogy mi a különbség aközött, hogy baszol, és aközött, hogy kölcsönös vonzalommal szenvedélyesen szeretkezel
7-es!
Mondtam, hogy csak férfi szemszögből érdekel a dolog, mert ez egy speciàlis eset. Nem bírod ki azt, hogy ne kotyogj bele a dolgokba?
Tipikus nő vagy, eredj inkàbb a feminista mozgalmakba tüntetni. Az eszem megàll, milyen pofàtlanok egyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!