Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fel kéne köszöntenem az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel kéne köszöntenem az exem?

Figyelt kérdés
Lassan egy hónapja szakítottunk, ő volt a szakító fél. Azt mondta akkor, hogy nem akar kitörölni az életéből, csak nem fér neki bele egy párkapcsolat most.Tehát a szokásos klisék. Azóta se képes visszairni de mindig megnézi az üzeneteimet. Nagyon fáj, hogy még visszairni se képes, főleg, hogy nagyon odavolt értem. Holnap lesz a szülinapja és nagyon gondolkozom rajta, hogy érdemes-e vagy inkább hagyjam a köszöntést. Elvégre ő is felkoszontott az enyémen.
2019. márc. 19. 10:56
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem hagyjad.
2019. márc. 19. 10:58
 2/9 anonim ***** válasza:
95%

Ha szakítás után volt a szülinapod és felköszöntött, tedd meg te is. Udvariasságból. Bár az írásodból ítélve nem ez történt. Mivel vissza se ír.

Én azt mondom ne írj neki többet. Se köszöntést, se semmi mást. Hagyd. Ő szakított, lezárta, te írsz neki, ő nem is válaszol. (akkor mégiscsak kitörölne az életéből úgy néz ki) Mondhatni mondhat bármit, ha a tettei mást igazolnak. Emelt fővel távozz az egészből amíg megteheted, és amíg nem sérülsz (jobban).

2019. márc. 19. 11:01
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Eddig minden üzenetedet figyelmen kívül hagyta.Szerintem is hagyd.
2019. márc. 19. 11:01
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

Mi sok év együttélés és házasság után váltunk el miután hosszú időn keresztül csalt. Szóval lenne okom bőven haragudni rá, meg nem felköszönteni, de ez kb. olyan kicsinyes dolog lenne, mint haragból nem köszönni valakinek. Nem viszem túlzásba ezt a köszöntgetést, facebookon írok neki egy "boldog születésnapot" vagy "boldog névnapot" üzenetet, mint egy ismerőse a többi sok száz közül, ennyi. Meg ha nőnapon viszek virágot a kislányomnak, ő is kap, hülyén venné ki magát, ha csak a lányomnak vinnék, neki meg nem.

Ahogy nézem, nálatok kicsit más a helyzet. Én úgy érzem, hogy csak illendőségből mondta, hogy nem akar kitörölni az életéből. Ha komolyan gondolta volna, akkor nem ignorálna teljesen, és legalább néha visszaírna az üzeneteidre. Amúgy miért ez a nagy dilemma, hogy felköszöntsd-e vagy sem? Te még nagyon nem vagy túl rajta, és akármilyen kimenete is lesz ennek a köszöntésnek, nem köszöntésnek, te húzod a rövidebbet. Ha felköszöntöd, akkor vagy megköszöni, vagy vissza se ír. Ha megköszöni, te reménykedni fogsz, hogy még bármi lehet. Ha nem ír vissza, szarul fog esni, de lehet ez kell neked ahhoz, hogy végleg elfelejtsd. Ha nem köszöntöd fel, akkor meg azon fogsz agyalni, hogy vajon rosszul esett-e neki, vajon fel kellett volna köszöntened, stb.

2019. márc. 19. 11:10
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, mindenkinek az eddigi válaszokat.

Igen pont ez van bennem amit a Kedves utolsó válaszoló írt. Nagyon haragszom rá, de ugyanakkor meg talán szeretem is. Azért gondoltam rá hogy nem köszöntöm meg, hogy ne érezze hogy engem ennyire bánt a dolog,hátha egy kicsit a fejéhez kap, hogy mennyire bunkó dolog nem visszairni.

2019. márc. 19. 11:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Végül mit döntöttél? Feliöszöntötted?
2019. márc. 22. 20:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Én ebben a helyzetben nem bírnám ki,hogy ne köszöntsem fel. Gondolom, te is ezt fogod tenni. Valamivel azonban jó tisztában lenned. Ha reagál rá, ha nem, sajna nem kellesz már neki. Nem érdekled, és pont.Vagyis neki ez járhat a fejében.
2019. márc. 22. 20:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Természetesen felköszöntöttem XD Meglepően kedves volt,aztmondta majd találkozunk és megbeszéljük személyesen.De azóta is várok rá...
2019. ápr. 4. 17:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kellett volna. Születésnap az neki egy ünnep, a saját ünnepe. Ilyenkor meg van illetődve, mindenki őt "ünnepli", köszöntgetik. El volt érzékenyülve ezért volt kedves. Mihelyt kiheveri az elérzékenyülést.. ami már meg is történhetett... visszaáll normál üzemmódba és hiába vársz. Szerintem ha ennyi ideig nem hiányoztál neki akkor ez tiszta sor. Sajnos ez van. Ezért nem kellett volna köszöntened. Benned új remény ébredt mivel kedves volt egy pillanat erejéig de ez a kedvesség nem annyira neked mint a szituációnak szólt. Te viszont annál jobban reménykedsz, sérülsz ezáltal.

Ha valaki kitöröl az életéből annak ellenere, hogy tudja szereted azt el kell engedni ill. ha vissza akar jönni azt neki kell kezdeményezni, hisz ő ment el, nem dobta ki senki. Ha meg nem akar akkor abból látszik, hogy jó neki így. Saját tapasztalat, hogy ha elhagynak az ember hajlamos beképzelni dolgokat oda ahol nincsenek, szeretné úgy látni a helyzetet ahogy neki megfelelne de sajnos az igazság az, hogy minél előbb lezárod akár fájdalmak árán is annál jobbat teszel magaddal.

2019. ápr. 7. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!