Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítani akartam a barátnőmme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani akartam a barátnőmmel, de közben kiderült, hogy terhes. Mit tegyek? Nem szeretnék vele lenni.

Figyelt kérdés

4 éves a kapcsolatunk, együtt élünk, de az utóbbi fél évben teljesen elhidegültünk egymástól. Fontolgattam a szakítást és a napokban be is akartam jelenteni, de közölte, hogy terhes.

Teljesen összetört a hír. Nem tudom mit tegyek, de egy biztos: közös jövőnk nincs.

Beszéljem rá az abortuszra?

2019. márc. 13. 23:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
Bocsáss meg, ha fél éve teljesen elhidegültetek, hogyan lett terhes?
2019. márc. 14. 09:49
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Beszélj vele minél előbb.

Szakíts, ha így érzed, csak a gyerek miatt ne maradj vele.

Ha meg akarja tartani, az ő dolga, nem kell aláírnod az apaságit (gondolom nem vagytok házasok), így gyerektartást sem, illetve semmit sem várhat el tőled utána.

2019. márc. 14. 11:56
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

12, legalább ekkora butaságokat ne terjesszetek!

Apasági nélkül is övé a gyerek. Pert indít a nő apaság megállapítására, és nem csak a gyerektartást, de a DNS-vizsgálatot is fizeti.

Nem lehet a gyerektartást megúszni, nincs kibúvó. Ideje lenne ezeket végre elfelejteni.

2019. márc. 14. 12:09
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
#13, legyen igazad, bár az ismertségi körben tavaly volt ilyen szitu...
2019. márc. 14. 12:27
 15/16 anonim ***** válasza:
61%
Ez az ára annak, hogy nem voltál vele őszinte. Fél éve elhidegültetek, de kb 8-10 hete teherbe vágtad? Akkor annyira nem vagy elhidegülve. Ez milyen már, egyik nap dugsz vele másnap meg bejelented, hogy vége. Szánalmas. És hogyan védekeztek? Időben beszéljétek meg, és legyél brutálisan őszinte, mert amíg azt hiszi hogy van remény (és ha pár hete szexeltetek, akkor ő még azt hiszi, hogy van)addig a gyerekhez is ragaszkodni fog. Ne légy töketlen, mondd el neki, hogy nem szereted már vagy egy fél éve, és minden ami azóta történt, hazugság volt. Aztán majd eldönti, mit akar tenni.
2019. márc. 14. 14:22
 16/16 anonim ***** válasza:
37%
Nem kell rábeszélni az abortuszra, de szakíts vele, és mondd meg, ha megtartja a gyereket, te fogod támogatni, de párkapcsolatra tőled ne számítson. Amúgy nemtom, mennyire komoly, mert amúgy még lehet az is, hogy csak trükknek dobta be, hogy ne hagyd el, de ha van is gyerek, akkoris szakíts vele; hát mégis mit akarnál már tőle? Utalgasd át neki , vagy dobd be neki a gyerektartást(de normálisan becsomagolva, akár postaládába), még találkozni se kell vele; azt kész.
2019. márc. 14. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!