Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gumi nélkül feküdtem le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Security01 kérdése:

Gumi nélkül feküdtem le a barátnőmmel. Kb hány % az esélye hogy terhes lett?

Figyelt kérdés

Nem mentem el benne de nagyon aggódom

Elmentem egyszer gumiba de előtte gumi nèlkül csináltuk aztán leszopott ès megint gumi nèlkül

Egyszer se mentem el benne mikor èreztem h közel cagyok a csúcshoz kivettem vártunk egy kicsit ès ujra

Kritizálástol kimèljetek lègyszives

Tudom hogy az előváladèktól is teherbe lehet esni az eset menzesz után egy hèttel volt

Köszönöm a válaszokat

2014. nov. 5. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:

voltál közben 2 fröccsenés között pisilni? mert az vmennyire tisztítja és nem marad a csövedben ghechii.

ha nem voltál akkor van rá esély, mert az előváladékkal is bejuttathatod..

2014. nov. 5. 12:58
 2/6 anonim ***** válasza:
nincsenek százalékok, esemény utáni tabletta van meg jószerencse
2014. nov. 5. 12:59
 3/6 anonim ***** válasza:
23,143%
2014. nov. 5. 13:24
 4/6 anonim ***** válasza:
50-50%...Vagy igen,vagy nem .
2014. nov. 5. 13:52
 5/6 anonim ***** válasza:

sztem nemlesz gáz.

de máskor csakis GUMI!

2014. nov. 5. 14:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2014. nov. 5. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!