Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy engedjem el őt? Szeretnék továbblépni de nem megy.
4 én után december végén szakított velem a barátom. Az indok, hogy már nem érzi azt mint rég, nem tudja a szeretetemet viszonozni, nem látja a közös jövőt. Kicsit több mint egy éve együtt laktunk, így én sírva hazaköltöztem. Utána hol keresett, hol nem, kérdezett valamit aztán napokra eltűnt, amitől én majd megőrültem. Mint kiderült, azért keres annyit mert bűntudata van, és nem akar magamra hagyni, mivel én többször is elmondtam neki hogy én még most is szeretem, és nagyon nehéz ez az időszak nekem. Tudom, hogy ez megalazo, de annyira kétségbe voltam esve hogy muszáj volt mondanom neki. Írta hogy nem akarja hogy hiú ábrándokba kergessem magam és azt higyjem hogy lehet köztünk még valami. Fájt a tudat, de közben mégis reménykedtem hogy ha keres, csak nem vagyok közömbös... Ez ment több mint két hónapig. Aztán egy hete véletlenül a városban megláttam egy lánnyal. Csak egymás mellett sétáltak és beszélgettek, de a volt barátom nem egy nyitott típus, nem szokott csak úgy eljárkálni senkivel, még a nagyon szoros barátaival sem. Szóval valószínűleg ő már ismerkedik és randizik. Nekem pedig a szívem szakad meg 😔 Hogy tényleg ennyire túl van rajtam, nem bírom az érzést hogy mást fog hazavinni bemutatni, hogy ugyanazokat fogja átélni vele(vagy mással) mint velem. Féltékeny vagyok, pedig ez mindig is távol állt tőlem, nagyon idegen ez az érzés. Első kapcsolat volt mindkettőnknek, 25 évesek vagyunk. Mit tegyek hogy ne marjon az érzés hogy ő már mással érzi jól magát? Hogy neki lesz más, aki nem én vagyok? Hiába telt el majdnem 3 hónap, egyre rosszabb 😔 Tudom hogy valószínűleg már köztünk nem lesz semmi, szeretnék továbblépni, tanulok, edzek, olvasok, de a tudatalattim folyamatosan rá gondol. 😢
A környezetem csak bánt, hogy szedjem már össze magam és ne gondoljak rá. De egyszerűen nem megy 😔
Csak tarts ki és próbáld feldolgozni.
Azt szokták mondani, hogy ha egy kapcsolat x ideig tartott, akkor annak az elgyászolás x/2 ideig tart. A te esetedben, biztos elő fog még jönni sokszor, de ez nem baj.
Megedződsz, tanulsz.
Persze fáj, de nem sokat tudsz tenni.
Inkább arra figyelj, hogy ez a veszteség az életed más területein ne nagyon hasson rád. Tanuld meg kizárni a fejedből, hogy ne ő töltse be minden idődet. Nehéz lesz, de meg kell tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!