Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlik a haragja?
Ha letiltott a Facebookon a pasi akkor haragszik vagy közömbös ?
Elmúlik a harag ?
Az erdekes az , hogy nem volt miert tiltson mert szinte mindig ö keresett es olyan sokat hogy nem volt idöm hogy en is keressem mert egesz nap hivogatott
Par hetes ismeretseg utan a lanyommal szeretett volna megismerkedni amit en korainak ereztem . Söt megmondtam hogy nem akarok összeköltözni sem amit ö szinten szorgalmazott
Ennyi idősen még mindig itt tartototk, hogy "ú a fészbúkon letiltalak" meg "úúúú letiltott a fészbúkon, úúúúúóóóááúúúú"
Az a k***a fészbúk, semmit nem jelent.
Amúgy én akkor tiltottam le anno valakit, ha már nem kívántam vele beszélni, igaz én "élőben" is letiltom az ilyet, jöhet a jó öreg semmibe nézés. Általában ha valakit hazugságon érek, azonnali reakció.
"Ha egyszer becsapsz a te szégyened, ha kétszer az az enyém..."
Egy hete csinalta , bocsanatot kertem töle a Skypeon de megmondta hogy nem bocsajt meg es nem akar velem többet beszelni lepjek tovabb
Úgyhogy sajnos úgy erzem nem old fel , de reménykedem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!