Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy ilyen ferfival szakitani?
masfel eve probalkozom, mar legalabb 15-szor belekezdtem de a vege mindig az, hogy addig nyomaszt amig meg nem gondolom magam. neha merges es uvolt, neha sir es konyorog. volt, amikor este 8 orakor leultem vele azzal a szandekkal, hogy most akkor vegleg lezarom a dolgot miutan az elozo napokban mar aprankent felkeszitettem ra. egeszen masnap hajnali 4-ig nem aludtunk mert ment a hiszti, a vegen mar en vigasztaltam ot, pedig eleve azert akartam szakitani mert o bantott meg rendszeresen. egy regebbi alkalommal amikor egy parkban probaltam vegleg elvalni tole annak remenyeben, hogy masok elott nem fog orjongeni, az utcan mindenki elott megismetelte ugyanazt. mindig mikor megprobalok szakitani azzal fenyegetozik mit fog tenni magaval, aztan miutan lenyomja a hisztit es ujra megsajnalom sirva ecseteli, hogy ha en nem lennek akkor o feladna mindent az eletben, felmondana a munkahelyen es addig inna amig meg nem hal, meg hasonlok. egyebkent ezek valojaban nem is nekem szolnak, ha sikerulne szetmennunk fel even belul mashoz ragaszkodna ennyire, de mintha keptelen lenne elengedni es onalloan letezni annak ellenere, hogy evek ota csak lehuzzuk egymast. mit lehetne tenni ilyen helyzetben? en komolyan azon gondolkodom, hogy megmondom neki, hogy ha nem fogadja el hogy szakitani szeretnek egyik nap szo nelkul le fogok lepni, de ehhez tulsagosan sajnalnam...
5 eve vagyunk egyutt.
Neked csajod van 😀
Egyszer kell határozottan és végleg véget vetned neki. Ha az érzelmi zsarolást tênyleg ilyen durván tolja és te nem tudsz elég határozott lenni, akkor ténylegesen leléphetsz egy szó nélkül. Inkább nyomorgatod a saját életed egy ilyen lepra kapcsolatban?
Azonnal dobd ki!
Manipulal, érzelmileg zsarol, nem szeret.
Miért sajnálsz egy ilyen embert?
Mi az, hogy felkeszitetted egész nap?
Egy ilyen ember azt hiszed nem vágta le, hogy mire készülsz, nem játszott rá, nem manipulált.....?
Zárd rövidre a dolgot, vagy viseld a következményeit.
Megmondom hogyan szakítottunk a barátnőmmel 6ev után:
Barátnőm: szakitok
Én: ne-ne nagyon szeretlek helyrehozunk mindent stb
Barátnőm: lefeküdtem egyik barátoddal
Én: takaroggya a szemem elől te mocsok büdös qva soha többé ne lássam meg azt az ocsmány fejedet.
Utána kiderült hogy nem csalt meg, csak rövidre akarta zárni az egészet. Neked is ezt kéne.
2 opció van:
1) megmondod, hogy nem akarod folytatni, indokolni nem kell és ott azonnal lelépni fizikálisan. Ha ott maradsz, belemész a játszmába. Olyan, mint amikor a kisgyerek figyelmet akar és veri a hisztit - nem szabad asszisztálni hozzá
2) ha ennyire nem megy élőben, írd meg neki egy emailben. Nem a legszebb verzió, de ezek után már ez is jobb a kínlódásnál
30N
Hú. Ezt rossz volt olvasni.
Pakold össze a cuccát. Mondd neki hogy mire hazajössz ne legyen a lakásban. Hazamégy egy új zárral és szépen kicseréled.
Törölsz minden kapcsolatot, tiltod, lecseréled a telefonszámodat.
Durván ennyi.
De te szerintem nem akarsz szakítani mert ha tényleg akarnál akkor már rég megtetted volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!