Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért gondolok még rá ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolok még rá ilyen sokat?

Figyelt kérdés
Az első párkapcsolatom ami kisebb-nagyobb megszakításokkal majdnem 10 évig tartott. Ez idő alatt 2szer szakítottunk. Visszatértünk egymáshoz mert szerettük egymást. Most már végleg vége nem is beszélünk de nem azért mert haragudnánk egymásra csak belefáradtunk. Nekem már van új párom és valószínűleg neki is. A jelenlegi páromat nem szeretem úgy és ez olyan rossz. El akarom végleg felejteni az elsőt de nem megy. Nektek hogyan sikerült túllépni?
2019. márc. 6. 11:25
 1/7 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem nem a volt párod miatt nem szereted a jelenlegit, hanem mert belemenekültél egy kapcsolatba, ahol nincsenek érzéseid, mert talán ilyen kapcsolatfüggő vagy.

Voltam hasonló helyzetben, nehezen tudtam elfelejteni az exem, egy ideig volt úgy, hogy találkozgattam másokkal, de irántuk semmit sem éreztem, viszont idővel megismertem olyan személyt, akit megszerettem. Egészen idáig nem erőltettem a kapcsolatot olyanokkal, akiket nem szeretek, inkább kivártam, hogy találkozzak a megfelelővel és nem csak úgy akárkivel kapcsolatba ugrani....

2019. márc. 6. 11:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Azért vagyok a jelenlegivel mert maximális harmóniában vagyunk nincs veszekedés és hasonlóan gondolkodunk. Csak nem érzek iránta semmit.
2019. márc. 6. 11:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért is veszekedne az ember olyasvalakivel, aki iránt közömbös, lesz@rja a fejét, hát nem tudom.
2019. márc. 6. 12:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Mikor szakítottatok és mennyi ideje vagy az újjal? Egyikből ugrottál a másikba? Mert akkor nem csoda, hogy ez van. Kicseszel magaddal is és a jelenlegi "pároddal" is. Hány éves vagy? Nem ez a módja a felejtésnek.
2019. márc. 6. 12:22
 5/7 anonim ***** válasza:

"Azért vagyok a jelenlegivel mert maximális harmóniában vagyunk nincs veszekedés és hasonlóan gondolkodunk. Csak nem érzek iránta semmit."

Ez a kettő így garantált recept a boldogtalanságra.

Ahol nincs veszekedés, vagy vitázás, ott nincs igazi kapcsolat sem, hanem csak együtt éltek, mint lakótársak.

Ha még be is vallod, hogy nem szereted, akkor meg minek vagy vele?

2019. márc. 6. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert az exedet szereted és a mostani csak egy pótlék, de még annak is szar. Keresd fel, ha ennyire hiányzik.
2019. márc. 6. 13:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem egyik kapcsolatból ugrottam a másikba. Több mint 2 év telt el a szakítás után. Nem keresem fel az exem mert az a kapcsolat helyrehozhatatlan
2019. márc. 6. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!