Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolok még rá ilyen sokat?
Szerintem nem a volt párod miatt nem szereted a jelenlegit, hanem mert belemenekültél egy kapcsolatba, ahol nincsenek érzéseid, mert talán ilyen kapcsolatfüggő vagy.
Voltam hasonló helyzetben, nehezen tudtam elfelejteni az exem, egy ideig volt úgy, hogy találkozgattam másokkal, de irántuk semmit sem éreztem, viszont idővel megismertem olyan személyt, akit megszerettem. Egészen idáig nem erőltettem a kapcsolatot olyanokkal, akiket nem szeretek, inkább kivártam, hogy találkozzak a megfelelővel és nem csak úgy akárkivel kapcsolatba ugrani....
"Azért vagyok a jelenlegivel mert maximális harmóniában vagyunk nincs veszekedés és hasonlóan gondolkodunk. Csak nem érzek iránta semmit."
Ez a kettő így garantált recept a boldogtalanságra.
Ahol nincs veszekedés, vagy vitázás, ott nincs igazi kapcsolat sem, hanem csak együtt éltek, mint lakótársak.
Ha még be is vallod, hogy nem szereted, akkor meg minek vagy vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!